Goedkope ramen

U wilt natuurlijk zo min mogelijk betalen voor nieuwe ramen. Benieuwd hoe u goedkope ramen van hoge kwaliteit kunt kopen? Lees het dan snel door.Prijs ramen

Het belangrijkste bij het zoeken naar goedkope ramen is het kiezen van het materiaaltype van het raam. Kunststof ramen hebben het grootste verkoopvolume in België. Bekijk het onderstaande prijsoverzicht voor de gemiddelde prijs van ramen. Gemiddelde prijs raamtype oppervlakte, inclusief plaatsing, HR ++ glas en BTW

Zoals u kunt zien, zijn kunststof ramen de goedkoopste optie. Kunststof ramen zijn gemiddeld 15% -20% goedkoper dan houten of aluminium ramen. Zie Prijsgids: Windows-prijzen voor gedetailleerde informatie over ramen-prijzen.

Goedkope ramen online of bij experts kopen?

Op internet zijn veel vensters tegen lage prijzen te vinden. Houd er rekening mee dat vensters van lage kwaliteit ook op internet kunnen worden verkocht. Slechte kwaliteit is jammer, en ramen zijn een grote investering waarvan u de komende 50 jaar hoopt af te komen. Daarom is de goedkoopste optie niet om te besparen op kwaliteit. Begin online met zoeken om u de geselecteerde prijs en gemiddelde prijs te laten weten. Zo versterkt u uw onderhandelingspositie. Als u goedkope ramen wilt kopen, laat u dan door een deskundige informeren. De jarenlange ervaring van de experts op Windows-gebied zal u helpen de juiste beslissing te nemen.

Enkele tips voor goedkope ramen

Om de beste deal te krijgen bij het kopen van goedkope ramen, hebben we enkele tips voor u:

A. Kies kunststof ramen

U kiest eerst het goedkoopste materiaal. plastic. Hoewel de prijs van kunststof ramen relatief laag is, zijn ze van zeer goede kwaliteit en gemakkelijk te onderhouden De gemiddelde levensduur van kunststof ramen is 50 jaar. U hoeft de kunststof ramen slechts af en toe schoon te maken. U hoeft dus niet elke 5 jaar te betalen voor extra schilderwerk, zoals bij houten kozijnen wel het geval is.

B. Let op de isolatiewaarde

Let bij het kopen van goedkope ramen vooral op de kwaliteit. Inferieure ramen hebben een lage isolatiewaarde waardoor uw stookkosten niet teveel dalen. Kies voor goedkope ramen en gebruik zuinig glas als isolatie, zoals kunststof of hout, zo bespaar je tot wel 280 euro stookkosten per jaar. Kortom, ramen kopen met de laagste waarde is niet altijd de goedkoopste optie. Let ook op de besparingen die vensters u kunnen opleveren, waardoor u op de lange termijn meestal geld bespaart.

C. Ga naar kwantumkorting

Zijn er ramen in uw huis aan vervanging toe? Of heeft je buurman ook nieuwe ramen nodig? Door meerdere vensters tegelijk te installeren, kunnen veel experts u aantrekkelijke kortingen bieden. Als u al het werk in één keer of met uw buren doet, kunt u bovendien op belkosten besparen.

Voordelen van nieuwe goedkope ramen

Het kopen van nieuwe ramen brengt veel voordelen met zich mee. Naast een nette uitstraling van uw huis hebben nieuwe kozijnen de volgende voordelen:

De meest effectieve manier om goedkope vensters te vinden, is door meerdere offertes te vergelijken. Wist u dat het prijsverschil tussen experts door concurrentie met 40% kan variëren? Vraag tot 6 gratis vrijblijvende offertes aan bij raamexperts bij u in de buurt. Binnen 2 werkdagen ontvang je een offerte, begin je met vergelijken en zie je snel welke expert jou de beste deal biedt.

Goedkope ramen