Schuiframen kopen in plaats van vaste ramen? Natuurlijk kan!

Als decoratiedeskundige voert hij jaarlijks tientallen decoratieprojecten uit. Dergelijke projecten zijn erg interessant omdat ze meestal meer creativiteit vereisen dan nieuwbouwprojecten. En omdat dit werk wordt uitgevoerd in woningen die al bewoond zijn. Als u doorgaat zoals veel van deze renovatieprojecten, zult u ook bepaalde trends opmerken. Zo willen veel mensen nu meer licht en ruimte in hun huis creëren door vaste ramen te vervangen door schuiframen. Daarom vragen we vaak of een dergelijke mogelijkheid haalbaar is. antwoord? Ja natuurlijk!Vijf misverstanden over schuiframen

Als onze klanten ontdekken dat schuiframen gebruikt kunnen worden in plaats van vaste ramen, zijn ze altijd erg enthousiast. Maar toen het aanvankelijke enthousiasme wegebde, kwam het belangrijkste probleem naar voren ... Toen merkten we keer op keer dat er nog steeds veel misverstanden bestaan over raamvleugels. Daarom laten we u als deur- en raamexpert kennismaken met vijf veelvoorkomende foutieve uitspraken over schuiframen.

Schuiframen bestaan alleen in aluminium. Is fout! Schuiframen kunnen gemaakt zijn van hout, PVC en aluminium. Vanwege structurele en sterkte-redenen zijn grote schuiframen inderdaad gemaakt van aluminium.

Het openen of sluiten van schuiframen maakt geluid Is fout! Met het innovatieve en hoogwaardige schuifsysteem van Profel schuiframen opent en sluit u schuiframen eenvoudig en stil.

Schuiframen zijn een garantie om warmteverlies en geluidsoverlast te voorkomen Is fout! Onze schuiframen zijn standaard voorzien van dubbel glas, wat voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie kan zorgen. Bovendien is de isolatiewaarde van Profel-profielen ongeëvenaard. Is dit niet genoeg? Dan kunt u kiezen voor schuiframen met hoogrendementsglas. Dit verdubbelt bijna de isolatiewaarde van uw schuiframen en geniet van het beste akoestisch comfort.

Schuiframen zijn niet anti-diefstal Is fout! De huidige schuiframen zijn anti-diefstal en voorzien van anti-diefstal sloten. Daarnaast kunt u altijd andere veiligheidssystemen installeren om schuiframen veiliger te maken.

Schuiframen komen niet in aanmerking voor glaspremie Is fout! Plaats je hoogrendementsglas in een bestaande woning of appartement, dan kun je in sommige gevallen een premie krijgen van de netbeheerder. Dit geldt zelfs als het glas in een schuifraam zit. Alleen het glazen balkon is niet gekwalificeerd.

Wil je toch genieten van meer licht en ruimte? Vervang dan het vaste raam door een schuifraam, neem contact met ons op voor meer informatie.

Schuiframen kopen