Goedkope ramen en deuren Limburg? Keuze is overwinning!

De meeste vragen die we krijgen hebben betrekking op de materiaalkeuze. Het antwoord is simpel: het hangt allemaal af van uw smaak, situatie en budget.Goed nieuws? De kwaliteit van moderne ramen van PVC en aluminium is zo hoog dat je echt niet de verkeerde keuze kunt maken. Als de door u aangeleverde professionele installateur u voorstelt om ramen te voorzien van Profel-profielen van PVC en aluminium natuurlijk niet. Neem de tijd om informatie te verzamelen en erachter te komen wat voor u belangrijk is. Dan is de keuze tussen PVC en aluminium niet te verliezen, maar te winnen!

PVC ramen

Met ongeëvenaarde geluidsisolatie en warmte-isolatieprestaties. PVC is kunststof, kunststof heeft in vergelijking met aluminium een slechte thermische geleiding en geluidsisolerende eigenschappen.

Budgetvriendelijker. de reden? Fabrikanten moeten de grondstofprijs van PVC lager betalen dan de prijs van aluminium. Bovendien is het productieproces van PVC-ramen ook goedkoper.

Er zijn veel sorteeropties. Deze afwerkingsopties zijn ook beschikbaar voor aluminium ramen, maar houten dessins zijn niet beschikbaar.

Makkelijk te onderhouden. U heeft alleen water en zeep nodig om de straling van het PVC-profiel schoon te houden. Bovendien is PVC een materiaal dat niet roest.

Gemakkelijk te repareren.

Het is versterkt met staal, dus het is erg veilig.

Geef uw huis een moderne of klassieke uitstraling.

Aluminium ramen

Zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Aluminium ramen kunnen eenvoudig en volledig worden gerecycled.

Stijlvol en stevig. Aluminium heeft een strakke en mooie uitstraling en is erg sterk. Het is een ideaal materiaal voor grote ramen en schuiframen.

Vervaagt in het bijzonder niet. De gemiddelde kleurgarantie voor aluminium ramen is tien jaar. Voor PVC-ramen kost dit gemiddeld vijf jaar minder.

Zeer stabiel in grootte. Aluminium is een materiaal dat zeer goed bestand is tegen temperatuurschommelingen.

Makkelijk te onderhouden. Aluminium trekken geen stof aan. Het is voldoende om de ramen elke drie maanden met warm water te wassen.

Geef je huis een stijlvolle en trendy uitstraling.

PVC en aluminium

Wist u trouwens dat u niet hoeft te kiezen tussen PVC ramen of aluminium ramen, maar dat u ook rekening kunt houden met de voordelen van beide? We leveren ook PVC-ramen met aluminium schalen. Hierdoor hebben uw ramen uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, terwijl ze tegelijkertijd de stevigheid van aluminium en het comfort van PVC hebben. Wilt u professioneel advies om de beste keuze voor uw raam te maken? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

Goedkope ramen en deuren Limburg