Aluminium en PVC ramen en deuren kopen

Zeker in moderne gebouwen zien we tegenwoordig vaak elegante aluminium kozijnen. Wist u dat aluminium geschikt is voor diverse woningtypen, zoals kozijnen, deuren of schuifdeuren. In de vorm, kleur en dessin die u wenst. Er is geen limiet aan aluminium. Het aluminium frame oogt slank en slank, maar supersterk. In vergelijking met houten kozijnen kunnen ze grotere overspanningen aan. Maar aluminium heeft meer voordelen dan houten ramen.Laag onderhoud

Aluminium is in tegenstelling tot hout niet gevoelig voor temperatuur of veranderende weersomstandigheden. Daarom zijn scheuren onmogelijk. Omdat alumini niet elektrostatisch is, trekt dit materiaal geen stof aan. De heel gladde oppervlakteafwerking levert een extra bijdrage om ervoor te zorgen dat er geen vuil op het raam komt. Van begin tot eind behoudt het uiterlijk dezelfde frisse glans. Het is alsof je het gisteren hebt "geschilderd". Het enige wat u hoeft te doen is een doek over het aluminium te vegen terwijl u de ramen schoonmaakt.

Perfecte isolatie

Kortom: Bent u toe aan nieuwe vaste ramen, draaibare ramen, draai- en kiepramen, voordeuren, achterdeuren, schuifdeuren of openslaande deuren? Overweeg aluminium. Qua isolatie zie je het zeker goed: de interne vormgeving van het Ster Kozijn profiel zorgt ervoor dat warmte niet direct door het aluminium "lekt". Omdat het frame thermisch is gebroken, houdt het frame de warmte vast en maakt het hinderlijk geluid. Dit zorgt niet alleen voor een vermindering van het energieverbruik, maar ook voor meer levensvreugde.

Aluminium ramen