Deuren en Ramen prijzen: wanneer is de laagste prijs echt geen goed idee?

"De vreugde van de laagste prijs zal maar een korte tijd duren. De problemen van de laagste kwaliteit zijn eeuwig." Sommige spreekwoorden hebben de aandacht van mensen getrokken. Maar soms is het het beste om niet alleen rekening te houden met de enorme kosten van een nieuw raam, ook al lijkt het misschien aantrekkelijk. Waar mag u natuurlijk geen concessies doen aan kwaliteit?



De kostprijs van nieuwe ramen en de herkomst van de ramen

Of klanten nu voor ons kiezen of niet, we zullen ze altijd de eerste suggestie doen: streven naar Europese kwaliteit. U kunt niet alleen 100% de herkomst van het raamprofiel en glas bepalen, maar u kunt ook 100% kwaliteit garanderen. Het wordt geproduceerd in volledige overeenstemming met de Europese kwaliteitseisen. Concreet: uw ramen zijn al decennia lang beschermd en hebben een langdurige garantie. Koopt u echter ramen met een donkere achtergrond, dan kunt u al snel voor onaangename verrassingen komen te staan, wat tot veel reparatie- of vervangingskosten zal leiden.

Ga warm ...

De warmte die via de ramen verloren gaat, is niet alleen slecht nieuws voor je energierekening, maar ook het binnencomfort wordt aanzienlijk verminderd. Daarom moet minimaal 1,0 stuk glas worden gepolijst: dubbellaags glas heeft een sterke thermische isolatie. Dit is iets beter dan het traditionele 1.1 vensterglas, maar het prijsverschil is te verwaarlozen.

En veilige ramen

De keuze voor gelaagd glas is net zo belangrijk. Heeft u voorgesteld om het gelaagde glas weg te gooien? Denk dan twee keer na. Gelaagd glas is om voor de hand liggende veiligheidsredenen in elke situatie essentieel, maar kan bijvoorbeeld ook omgevingslawaai voorkomen. Ga verder op het veiligheidsbord. Ook is het noodzakelijk om altijd te controleren of de gasflessen in de deuren en ramen inderdaad veiligheidsgasflessen zijn met bijbehorende certificaten. Evenzo is het prijsverschil niet groot, maar zijn de antidiefstalprestaties van uw huis vele malen hoger. Op deze manier krijgt u met vertrouwen de beste resultaten - aanvullende kwaliteitscontrole is altijd van bovenaf beschikbaar - en kunt u de bestanden krachtig opvolgen.

Eigen installateur is altijd het geld waard

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het vervangen van vensters. Zeker in het geval van decoratie. Overweeg van tevoren het verwijderingswerk om de veiligheid van de site te garanderen ... Kies een raambedrijf met eigen installatieprocedures, u kunt het beste decoratie-effect garanderen - u kunt altijd een extra kwaliteitscontrole van bovenaf uitvoeren - en ook een uitstekende kwaliteit garanderen . Opvolging van documenten: voor en tijdens het werk, maar natuurlijk ook na het werk.

Witte PVC-ramen? Kies dan voor folie

Herkomst, isolatie, veiligheid: inspectie. Maar uiteindelijk gaat het er ook om hoe je toekomstige raam eruit zal zien, toch? De keuze voor aluminium, PVC en hout is te breed om in deze blog uitgelegd te worden. Ik wil je nog steeds een hint geven. Heeft u besloten om witte PVC-ramen te kopen? Kies in dit geval geen witte PVC-ramen met grote blokken, maar gebruik altijd hoogwaardige folie om de oppervlaktebehandeling af te werken. Niet alleen wordt de kleur beter, maar het beschermt je contouren ook het beste tegen ultraviolette straling, waardoor het ook verkleuring kan voorkomen.

Meer goede tips nodig? Neem contact met ons op voor een afspraak en we ontmoeten je zo snel mogelijk!

Deuren en Ramen prijzen