Kunststof pvc aluminium offertes ramen

In feite wordt het nieuwe raamkozijn al enige tijd gebruikt. Maar welke keuze is wijsheid? Wilt u traditioneel hout of kunststof gebruiken? Wat zijn de voor- en nadelen? Het grootste voordeel van het kunststof raam is dat dit materiaal geen water opneemt. Zo zorg je ervoor dat je raam niet gaat verkleuren.Ik heb je gedachten gehoord: “Wat als het een modern huis betreft?” Geen probleem, kunststof ramen zijn niet meer van hout te onderscheiden. De vorm, kleur en uitstraling van kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifdeuren kunt u afstemmen op uw huisstijl. U kunt kiezen voor hout, metaal of matte structuur uit 120 verschillende kleuren. Dit is de reden waarom mensen tegenwoordig in grote aantallen voor plastic kiezen. Dit materiaal is op alle gebieden de beste keuze. We zetten de woningen voor je op een rij.

Er zijn verschillende vormen beschikbaar

Plastic is niet van hout te onderscheiden

Om de een of andere reden houden we van de echte uitstraling van hout. Aan de andere kant willen we ook minder energieverbruik, en het beste is om de woning zo min mogelijk te onderhouden. Je kunt deze twee werelden combineren met een kunststof frame. De voordelen van het kunststof frame liggen voor de hand.

100% houtlook

Het kunststof frame heeft niet alleen een hoge isolatie en lage onderhoudskosten, maar heeft ook een 100% houten uitstraling. Vooral door LIGNA's houten structuurstructuur en haakse verbinding is kunststof niet van hout te onderscheiden. Zelfs de minder decoratieve plastic scharnierkappen zijn aan de buitenkant van plastic deuren gebruikt en zijn vervangen door slanke ronde scharnieren.

offertes ramen