Dit zijn de meest gestelde vragen van onze klanten over ramen installateur West-Vlaanderen

Waar is de meest nuchtere plek voor onze klanten, of uw bouwers en bouwers, bij het zoeken naar nieuwe ramen? Onze medewerkers hebben de meest voorkomende vragen verzameld."Wie gaat onze ramen installeren?"

Samen met ons kiezen we resoluut voor ons eigen plaatsingsteam dat volledig bij ons gecontracteerd wordt. Op deze manier kunnen we een uitgebreid overzicht van de werf geven en de beste kwaliteit garanderen.

Daarnaast moet je als klant veel extra beveiliging inbouwen:

Daarna stelt onze installateur een gedetailleerd rapport op en behandelt dit samen met onze technisch verantwoordelijke

We kunnen pas afronden na het samen ondertekenen van de leveringsopdracht

Qua verzekering en garantie is alles tot in de puntjes geregeld

Ten slotte hoeven we u niet te vertellen hoe belangrijk het is om samen te werken met een team dat al vele jaren samenwerkt. Bovendien breidde zijn ervaring zich jaar na jaar uit door gerichte opleidingen en trainingen.

"Gebruik je Europese producten?"

Zonder uitzondering: ja! Alle vensters die we installeren, worden lokaal gemaakt. Dit betekent dat al onze profielen en glas van Europese kwaliteit zijn. Daarom zijn al onze producten CE-gecertificeerd en voldoen ze aan de laatste normen en garantievoorwaarden (10 tot 12 jaar). Dit betekent ook dat onze communicatiekanalen met leveranciers altijd kort zijn. Mochten er productiefouten of laatste aanpassingen optreden, dan kunnen we zeer snel ingrijpen.

En vergeet niet: wie in productie investeert, investeert ook in werkgelegenheid. In vergelijking met ooit tevoren is kiezen voor lokaal een verstandige keuze voor de toekomst. Samen met ons hebben we geprobeerd om vanaf de eerste ontmoeting een duidelijk beeld te geven van de juiste tijd. Zo kunt u de bouw- en renovatieplannen zo nauwkeurig mogelijk inschatten.

"Wanneer worden onze ramen geleverd?"

Als u bij ons ramen bestelt, komen we meestal na twee tot drie weken ter plaatse om metingen te doen. Daarna duurt de daadwerkelijke plaatsing gemiddeld 12 weken. Hoewel er misschien wat speelruimte is. Hoeveel is de marge? Dit hangt vooral af van de keuze van de oppervlaktebehandeling. Omdat elk raam dat we plaatsen uniek is en tot op de millimeter nauwkeurig wordt geproduceerd. Kiest u voor de standaard kleur dubbele beglazing die snel bekomen kan worden, of geeft u de voorkeur aan zeldzame aflakken, driedubbele beglazing en speciaal gekleurde pakkingen? In het laatste geval kan de levertijd langer zijn. Wist u dat er - alleen al binnen PVC - in totaal bijna 20.000 kleur- en profielcombinaties zijn?

We hebben geprobeerd om vanaf het eerste gesprek een duidelijke omschrijving te geven van de juiste levertijd. Zo kunt u het bouw- en renovatieplan zo nauwkeurig mogelijk inschatten en tot een goede overeenkomst komen met de volgende aannemers.

"Moet ik hout, aluminium of PVC kiezen?"

Een veel voorkomende vraag, maar we kunnen er helaas geen antwoord op geven. Wat nog belangrijker is, we kunnen zelf enkele vragen stellen om te controleren welk materiaal het beste voor u is:

Warm, stijlvol, natuurlijk ... Wat is je doel?
Welke (kleur) afwerking zoekt u?
Hoeveel budget kunt u vrijmaken voor ramen?
Hoeveel isolatie moeten uw ramen hebben?
Staat uw vraag hier niet tussen?
Maak je geen zorgen, we zullen alle uw vragen beantwoorden.

Ramen installateur West-Vlaanderen