Een stap richting gloednieuwe ramen en deuren West-Vlaanderen van hoge kwaliteit

De algemene plan is noodzakelijk. Want ons heldere zevenstappenplan garandeert u een duidelijke, zorgeloze installatie van hoogwaardige deuren en ramen.Inspiratie en advies

Het assortiment hoogwaardige deuren en ramen is zeer breed. Daarom hopen wij u te mogen verwelkomen in onze showroom om onze producten te ervaren, inspiratie op te doen en uw mogelijkheden te ontdekken. U krijgt professioneel advies en antwoord op alle vragen. Hierdoor kunt u de juiste keuze maken op basis van uw behoeften, wensen en budget. Om er zeker van te zijn dat u niet te lang hoeft te wachten, kunt u het beste een afspraak maken.

Duidelijke offerte

Weet je wat je wilt? Dan bezorgen wij u een duidelijke offerte. Voor een nieuwbouwproject volstaat uw huisplan om uw offerte op te stellen. Wilt u renoveren? Vervolgens komt een van onze professionals bij u langs om de situatie te analyseren en uw deuren en ramen op te meten.

Goedkeuren

Bent u het eens met ons aanbod? Dan kunt u met een gerust hart achterover leunen. Wij staan in voor de gehele verdere uitvoering van uw project.

Eindmeting

Onze landmeter heeft een afspraak met u gemaakt om uw deuren en ramen nauwkeurig op te meten. We bespreken uw offerte uitvoerig en bespreken samen andere voorzorgsmaatregelen, zoals elektriciens die stopcontacten voor horren of rolluiken leveren, of het plaatsen van nieuwe ramen of drempels door u of onze aannemers.

Planning van de installatie

Bij het produceren van uw hoogwaardige deuren en ramen letten wij goed op het plan. We nemen tijdig contact met u op om de tijd te bespreken en af te spreken. Dit geeft u de tijd om de nodige regelingen te treffen.

Installatie

Wij plaatsen uw hoogwaardige deuren en ramen op het afgesproken tijdstip en respecteren uw huis en privacy maximaal. We bezorgen, pakken alle problemen samen op en nemen al het afval weg. U krijgt garantievoorwaarden en tips voor het schoonmaken en onderhouden van deuren en ramen.

Dienst na verkoop

Heeft u ondanks onze vakkundige installatie iets opgemerkt? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs. Omdat wij verantwoordelijk zijn voor het uitgevoerde werk en pas tevreden zullen zijn als u helemaal tevreden bent.

Meer weten over onze manier van plaatsen van hoogwaardige deuren en ramen? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

ramen en deuren West-Vlaanderen