Met behulp van een kunststof ramen en deuren Oost-Vlaanderen kunt u meer rendement besparen

"Geld sparen voor de toekomst" is meestal een credo. Maar wanneer is het "later"? En wat gaan we besparen? Dit is het moment om hierover na te denken, want voordat u het weet, kost sparen geld en neemt uw vermogen af zonder het uit te geven.Transparantie is onze basis

We produceren zijn kunststof frame volgens het profiel. Omdat geen huis hetzelfde is, denken we niet dat je de kosten van een kunststof frame online kunt berekenen. Het leveren en monteren van het kunststof frame is nog maatwerk. Uiteraard willen we u ook de mogelijkheden en verschillen in details laten zien, zodat u op basis van de juiste informatie een beslissing kunt nemen.

Bespaar geld met geïsoleerde kozijnen

Daarom kunt u alsnog elke maand uw spaargeld sparen. Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifdeuren zorgen voor meer levensvreugde. De koude stroming over de vloer behoort hiermee tot het verleden. Maar het bespaart ook veel geld voor het milieu en uw portemonnee. Dankzij ons sterk geïsoleerde frame kan warmte uw huis niet verlaten. Daarom kan de verwarming enkele graden worden verlaagd. Als je het vergelijkt met gebarsten en geventileerde houten deuren en ramen, wordt het resultaat berekend.

Investeer in uw huis voor een hoger rendement

Dit mes is tweerichtingsverkeer, omdat de overheid moet betalen. Voor het raamwerk kun je overheidssubsidies per vierkante meter krijgen. Bij geïsoleerde voordeuren is dit per vierkante meter. Stel je koopt dus een kunststof achterdeur en drie kantel- en draaibare ramen met driedubbele beglazing, dan bespaar je al meteen een subsidie per woning. Tenzij je alles uit de kast haalt, maak je kans op bonussubsidies, die je kunt combineren met andere subsidies of energiebesparende leningen.

Prijs kunststof frame

Het kunststof frame heeft profielen. In onze eigen moderne fabriek verwerken we de profielen tot eindproducten. Doordat het productieproces nagenoeg volledig geautomatiseerd is en smart sourcing, kunnen we de kosten laag houden. Ook in onze eigen moderne fabriek wordt aluminiumfolie gebruikt. Het resultaat: een zeer fraai kunststof frame!

Bereken de prijs van kunststof kozijnen

Elk frame is anders en heeft zijn eigen maat en oppervlaktebehandeling. Daarom kunnen we geen standaardprijs geven voor kunststof kozijnen. Alles wordt voor jou op maat gemaakt! Vraag daarom een prijsindicatie voor uw kunststof frame of vraag een vrijblijvende meting aan.

Kunststof kozijnen in 100 kleuren en structuren

Kortom: investeer nu in isolerende kozijnen zodat u in april geen geld hoeft te doneren aan de bank. Zoals u weet, kunt u kiezen uit 100 kleuren en texturen. Dankzij de innovatie is het verschil met het houten frame niet duidelijk.

Meer weten over de prijs van kunststof kozijnen?

Wilt u meer informatie over de prijs van kunststof kozijnen voor deuren, ramen of schuifdeuren? Contacteer ons alsjeblieft!

ramen deuren Oost-Vlaanderen