Levertijd: in welke maand kan ik het beste bestellen van ramen leverancier Oost-Vlaanderen?

Als u in vacantie periode ramen bestelt, is de kans groot dat uw verdere bouwplan direct misloopt. Maar er is meer. Hoe voorkom je dat de levertijd van deuren en ramen te snel is?Overweeg vakantietijd

Traditioneel zijn kerst- en zomervakanties periodes van stagnerende bouwactiviteiten. In ieder geval bij de meeste fabrikanten en distributeurs. Maar niet per se bij ons. Wees voorzichtig bij het gebruik van het volgende om ongelukken op het laatste moment te voorkomen:

Wilt u bouwen? Zoek twee tot drie maanden voor aanvang van het grondwerk een geschikte raamleverancier. Begin niet te vroeg, want prijzen kunnen snel veranderen.

Wanneer uw grondwerk begint, probeer dan uw raamofferte te ondertekenen. Na twee of drie maanden kan uw bedrijf uw deuren en ramen opmeten.

Vermijd piekuren

Nieuwe of lagere premies, specifieke stopverliezen, de jaarlijkse. Of het nu van de overheid of de bouwafdeling is, mensen worden af en toe aangemoedigd om te bouwen of te renoveren. Daarom verscheen, net als de bestelling van de raamleverancier, tegelijkertijd ook de bouwtoepassing. Ook de doorlooptijd voor ramen zal toenemen.

Daarom kunt u deze piektijden het beste vermijden. Overigens is de kans groot dat u in de maanden voor Batibouw minder betaalt voor ramen dan tijdens de expo, inclusief kortingen. Onthoud: korte levertijden, lage prijzen en goede producten klinken meestal te mooi om niet te geloven.

Hoe kunnen we u helpen aan uw tijdsvereisten te voldoen?

Spreek eerst altijd face-to-face. Wat ze je ook proberen te vertellen, de gemiddelde levertijd voor deuren en ramen is ongeveer van 4 tot 6 weken. Kortom, dit komt doordat we elk product op maat maken voor elke klant. Er is geen standaard product, dus er is geen grote voorraad die direct inzetbaar is.

Na het bestellen van uw ramen voeren wij bij u ter plaatse een aantal technische metingen uit. Daarna duurt het tien tot veertien weken wachttijd. Wanneer gaan we alles plaatsen? Twee tot drie weken voor onze aankomst bepalen we samen de exacte datum zodat u nog voldoende tijd heeft om met andere aannemers de nodige afspraken te maken.

Heeft u andere informatie nodig over onze levertijd of werkwijze? Geen verplichting om contact met ons op te nemen!

ramen leverancier Oost-Vlaanderen