5 Redenen om PVC ramen en deuren te bestellen

PVC deuren en ramen zijn erg populair. Dit is niet verwonderlijk. Omdat er goede redenen zijn om voor PVC te kiezen. We zetten graag de redenen voor u op een rij:Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

PVC deuren en ramen zijn goedkoper dan houten of aluminium deuren en ramen. De grondstoffen voor de productie van PVC zijn goedkoop en de verwerking van PVC is gemakkelijker. Een lagere prijs betekent echter niet dat u geen producten van hoge kwaliteit kunt krijgen. De volgende redenen maken dit duidelijk.

Geluidsisolatie en thermisch comfort

Thermische en akoestische isolatiewaarden van PVC ramen en ramen De deur is erg mooi. Met PVC-deuren en -ramen geniet u van de beste geluidsisolatie en thermisch comfort en bespaart u op de elektriciteitsrekening.

Duurzame

PVC is een materiaal met een lange levensduur. Het is bestand in alle weersomstandigheden en zal niet roesten of rotten. Kiezen voor PVC deuren en ramen betekent kiezen voor duurzame en slijtvaste producten.

Veilig

PVC is een sterk materiaal en kan worden geraakt. PVC deuren en ramen hebben een antidiefstalfunctie, zeker in combinatie met ons beveiligingssysteem. Bovendien heeft polyvinylchloride vlamvertragende en zelfdovende eigenschappen, dus het is brandwerend.

Zorg voor een verscheidenheid aan kleuren en stijlen

Is de boerderij een moderne villa? Een huis in de stad? PVC deuren en ramen zijn geschikt voor elk type gezin. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleurenspectra en stijlen. Zelfs PVC-ramen met de uitstraling van aluminium of hout, of combinaties van PVC en aluminium zijn mogelijk.

Makkelijk te onderhouden

PVC deuren en ramen zijn vrijwel onderhoudsvrij. PVC is waterdicht, stofdicht en aangroeiwerend. Was ze regelmatig lang genoeg met wat water en een mild sopje.

Recyclebaar

De oude PVC deuren en ramen worden gerecycled en hergebruikt om nieuwe PVC deuren en ramen te maken. Dit vermindert de verspilling van bergen. Bovendien kost het recyclen van PVC-deuren en -ramen in vergelijking met de productie van nieuw PVC minder energie.

Meer weten over de voordelen van PVC deuren en ramen? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

ramen deuren bestellen