Beste prijs ramen en deuren

Nieuwe ramen zijn een goede investering. Voor u goed te informeren over de opties en materialen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.Tip: Het is verstandig om bij verschillende bedrijven een offerte op maat te vragen tegen de scherpste prijs. Zo kun je eenvoudig verschillende voorstellen met elkaar vergelijken.

Gemiddelde Ramen-prijs

De prijs van ramen wordt voornamelijk beïnvloed door de materiaalkeuze. Elke materiaalsoort heeft zijn specifieke voor- en nadelen. Hieronder vindt u de gemiddelde prijzen van verschillende materialen.

Plastic frame

PVC is de goedkoopste materiaalsoort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. PVC ramen vragen weinig onderhoud en hebben een lange levensduur. Ze zorgen ook voor warmte- en geluidsisolatie. Je kunt ze krijgen in hout- of aluminiumuitvoering. Het nadeel van kunststof ramen is dat ze worden aangetast door hoge temperaturen. Kunststof is niet bestand tegen extreem hoge temperaturen.

Gemiddelde prijs: (inclusief BTW, hr+ glas en montage) - aangevraagde prijs

Stalen kozijnen zijn qua uiterlijk zeer geschikt voor industriële gebouwen zoals lofts. Ze gaven het huis een industriële sfeer. Maar ook voor gezinnen op het platteland zijn ze erg geschikt. Vanwege hun hoge draagvermogen worden ze ook vaak gebruikt in commerciële gebouwen. Staal is een van de duurste ramen.

Gemiddelde prijs: (inclusief BTW, hr +glas en montage) - aangevraagde prijs Het belang van hoog isolatieglas Kiest u voor nieuwe ramen, dan koopt u best direct efficiënt glas. Zo zorg je ervoor dat er geen warmteverlies is. Op de lange termijn merk je dit zeker op je energierekening. Doordat u op deze manier relatief weinig aan energie uitgeeft, kunt u uw investering binnen 6 tot 7 jaar terugverdienen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het is niet nodig om een offerte op maat aan te vragen.

Beste prijs ramen en deuren