Ramen leverancier West-Vlaanderen

Wij wensen u een welverdiende vakantie en een heerlijke zomer. Maar in deze gelukkige periode moeten we ook naar de herfst kijken. Heeft u na de zomer een renovatieplan? Dan bestelt u best alle deuren en ramen direct.Betaalbare kwaliteit is erg populair. Daarom is onze vraag naar PVC, aluminium, hout en hoogwaardige Profel deuren en ramen in combinatie met PVC en aluminium niet verrassend. Wilt u er dus voor zorgen dat het renovatieproject in het najaar op tijd uitgevoerd kan worden, dan raden wij u aan om nu deuren en ramen te bestellen.

Service van kunststof kozijn tot gevel

In vergelijking met hout heeft kunststof veel voordelen als bouwmateriaal voor ramen, deuren en gevels. Zo heeft kunststof eigenlijk geen onderhoud nodig en is het extreem duurzaam. Jaarlijks schilderwerk is niet meer nodig en er is geen probleem meer met houtrot! Gebruikt voor nieuwe kunststof kozijnen, schuifdeuren, dakramen, deuren en gevels. Hier leest u meer informatie over onze diensten en producten.

Kunststof frame en schuifdeur

Wij leveren en plaatsen speciaal voor de Europese markt ontwikkelde kunststof kozijnen. Deze frames zijn versterkt met staal en kunnen grotere oppervlakken bedekken. Ideaal als je van veel daglicht in huis houdt! Met deze kozijnen kunnen verschillende soorten ramen worden gerealiseerd, zoals naar buiten openslaande ramen of verticale schuiframen. Ook hefschuifdeuren en kiepschuifdeuren behoren tot de mogelijkheden. De schuifdeur is erg licht en daardoor gemakkelijk te bedienen. Wij leveren verschillende soorten gordijnen om uw kunststof kozijnen en schuifdeuren compleet te maken. Van binnenzonwering, jaloezieën en decoratieve of verduisteringsgordijnen tot insectennetten, deze insecten kunnen ze buiten houden.

Dakraam

Het dakraam is de perfecte oplossing om van een kleine en donkere zolder een lichte, ruime zolderkamer te maken. Onze kunststof dakramen zijn er in vele varianten en zijn geschikt voor vrijwel elke dakhelling. We stemmen elk dakraam af op uw wensen en u kunt kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen.

Poort

De stalen kunststof deur is licht, mooi en veilig. Wij produceren alle kunststof deuren zelf, zodat uw nieuwe deur volledig aan uw wensen voldoet. Franse deuren, voordeuren met glas in lood ramen, chique dubbele voordeuren ... het kan allemaal!

Facade

Uw gevel bepaalt de uitstraling van het gebouw. Door gebruik te maken van de gevelgevel heeft u straks een mooie en duurzame gevel. U kunt samen met ons kiezen voor verschillende soorten gevels van onderhoudsarme materialen, zoals lambrisering en paneelcomponenten. Het is ook mogelijk om een muuroppervlak met een isolatielaag te gebruiken.

Professioneel advies op maat

Onze adviseur zorgt voor een goede kop koffie of een glaasje frisdrank. U moet bij ons professioneel advies op maat inwinnen! Maak dan snel een afspraak met ons.

Ramen leverancier West-Vlaanderen