PVC schuifraam prijs

Het is tegenwoordig moeilijk om PVC-schuiframen in moderne huizen voor te stellen. Schuiframen bieden veel interessante voordelen en zijn op korte en lange termijn een zeer goede investering. Uw huis voegt waarde toe en wordt energiezuiniger.Voordelen van PVC schuifraam:

Optioneel: rolgordijnen op maat (in de showroom), vliegende ramen op maat (in de showroom) en vliegende ramen in standaardformaat (in de showroom en online shop) zijn ook mogelijk.

Schuifraam pvc standaard maat: topkwaliteit!

Standaard maat PVC schuiframen zijn op voorraad, en de prijs is zeer aantrekkelijk! !

Tijdens het renovatieproces kunt u de grootte van nieuwe ramen soms flexibeler aanpassen. Dit betekent dat u veel tijd en geld kunt besparen door vensters van standaardformaat te gebruiken in plaats van aangepaste formaten.

We hebben verschillende standaard maten PVC schuiframen om uit te kiezen, die direct uit het magazijn kunnen worden opgehaald.

Deze ramen worden niet door onze service geplaatst, maar zijn zeer geschikt voor zelfinstallateurs en aannemers.

pvc schuifraam prijs

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571