Schuifraam pvc

Zoals we allemaal weten, kunnen PVC-deuren en -ramen een leven lang meegaan. PVC-deuren en -ramen hebben een hoge warmte- en geluidsisolatiewaarde en kunnen diefstal zonder problemen voorkomen. Onze bedrijf respecteert ook de milieuaspecten door ervoor te zorgen dat alle PVC-deuren en -ramen 100% recyclebaar zijn.Buitenschrijnwerk voor extra veiligheid

Ultraveilige PVC-schrijnwerkproducten? Onze PVC schuiframen kunnen ongenode gasten tegenhouden.

Geschikte kleuren voor elk project

PVC-deuren en -ramen zijn er in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Binnen en buiten kunnen verschillende kleuren worden geleverd. Zo passen deuren en ramen perfect bij de gevel en vullen ze je interieur, stijl en smaak aan.

Isolator

Alle PVC deuren en ramen hebben aangepaste contouren. Het centrale afdichtingssysteem zorgt voor een ongeëvenaarde wind- en waterdichtheid.

Meer weten over onze PVC schuiframen?

Maak een afspraak voor metingen en productdemonstratie. Onze adviseurs leiden u graag rond in de beurshal en beantwoorden uw vragen. Samen met u kiezen we het meest geschikte raam volgens uw wensen.

Of download onze deur- en raambrochure met informatie en inspiratie! Dan ontvang je binnenkort het boekje van je keuze per e-mail.

schuifraam pvc