Offerte nieuwe ramen

Nieuwe ramen zijn een echte investering. Door de verschillende opties en materialen goed te begrijpen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.Tip: Om de beste prijs te krijgen is het verstandig om bij verschillende bedrijven offertes op maat te vragen. Zo kun je gemakkelijk verschillende suggesties met elkaar vergelijken.

Gemiddelde prijs van ramen

De prijs van ramen wordt vooral beïnvloed door de materiaalkeuze. Elk type materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder vindt u de gemiddelde prijzen van verschillende materialen.

Kunststof frame

PVC is het goedkoopste materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. PVC-ramen vragen weinig onderhoud en kunnen lang worden gebruikt. Ze hebben ook warmte- en geluidsisolerende effecten. Je kunt ze in hout- of aluminiumlook maken. Het nadeel van kunststof ramen is dat ze onderhevig zijn aan hoge temperaturen. Kunststof kan niet tegen extreme hitte.

Aluminium raam

De aluminium ramen hebben een moderne uitstraling. Daarom zijn ze het meest geschikt voor compacte huizen. De prijs van aluminium is vrij hoog. In ruil daarvoor krijg je monturen die lang meegaan (gemiddeld 40 jaar). Bovendien is dit type raam diefstal- en brandveilig. Ten slotte zijn ze ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Aluminium zal nooit rotten of roesten. Daarnaast zijn ze ook stabiel van formaat.

Kiest u voor nieuwe ramen, dan koopt u best direct efficiënt glas. Zo weet je zeker dat er geen warmte verloren gaat. Op de lange termijn zul je dit zeker merken op je energierekening. Doordat u op deze manier relatief weinig energie kwijt bent, kunt u uw investering binnen 6 tot 7 jaar terugbetalen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

offerte nieuwe ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571