PVC ramen kopen

Offertes voor kunststof ramen zijn doorgaans goedkoper dan offertes voor aluminium ramen. Ondanks dit prijsverschil hebben PVC ramen over het algemeen betere isolatiewaarden. Het enige nadeel is dat PVC-profielen qua kleur minder keuze bieden. U kunt onze PVC-ramen ook in perfecte maat kopen, maar de constructie van grotere ramen ligt minder voor de hand.

 

We kopen PVC-raamprofielen rechtstreeks van 's werelds grootste extruders, zodat onze ramen de beste zijn op het gebied van stabiliteit en kleuring. Een van de redenen waarom PVC over het algemeen goedkoper is dan aluminium ramen, is de lage kleurvastheid. De kleurenfilm van onze PVC-ramen maakt echter gebruik van koele kleurtechnologie, die de kleur beter kan beschermen tegen de zon. Dit zorgt ervoor dat de kleur langer stabiel blijft. PVC met een aluminium afwerking is ook mogelijk, waardoor we materialen als hout kunnen imiteren.

Daarom kunnen wij u 10 jaar kleurgarantie geven. U kunt er ook voor kiezen om ramen zonder folie (gekleurd) te plaatsen. Het grootste voordeel van PVC ramen is dat het materiaal dat door de spanbanden gaat qua isolatie (thermische en geluidsisolatie) beter is. Maar het is relatief zwak, dus het is meestal nodig om dikkere profielen te leveren voor grotere raamconstructies, anders kan het niet onder garantie worden geproduceerd, vooral bij grote schuiframen. Maatwerk is echter altijd mogelijk.

Onze PVC-ramen kunnen worden gebruikt voor complete nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovaties en individuele gevallen. geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op zonder offerte.

 

pvc ramen kopen