Bestelvenster

Het verschil tussen een raam en een kozijn is dat een kozijn maar een kozijn is. Het raam is het bewegende deel van het kozijn. Hetzelfde geldt voor de deur, die ook in het kozijn zit.In ons bedrijf verkopen we ramen in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen uit hout, aluminium of kunststof. Er kunnen verschillende soorten ramen in een kozijn zitten. Denk aan houten draai- en draairamen, kunststof draai- en draaikozijnen, naar binnen of naar buiten openende ramen, houten draai- en draairamen en aluminium varianten.

Wilt u vandaag nog beginnen met het bestellen van uw ramen? Je stelt je frame op maat eenvoudig online samen. Op onze productpagina's kunt u kiezen uit standaard modellen, die al voor u beschikbaar zijn. Hier hoeft u alleen de afmetingen in te vullen. Je kunt ook je eigen framework bouwen in de online configurator van Toelevering Online. Als u al een account heeft aangemaakt, worden uw gegevens bewaard zodat u uw bestelling later kunt afronden. Zodra u uw bestelling plaatst, worden uw ramen geproduceerd in een van onze gespecialiseerde fabrieken. Tot slot verzenden onze professionele verzenders uw ramen graag naar u toe. Het kan worden bezorgd op de datum en tijd van uw keuze. De snelste levertijd voor houten ramen en kunststof ramen is 5 werkdagen!

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur en lage onderhoudskosten hebben. Zo heb je jarenlange voordeel en plezier van je pvc ramen. Al onze kunststof kozijnen zijn voorzien van een systeem met meerdere holle wanden, waardoor ze uitstekend geïsoleerd zijn. De kunststof draai- en kiepvleugels van ons hebben een meerpuntsvergrendeling en ze draaien naar de binnenkant. Een enorm voordeel van onze pvc kozijnen is dat deze zowel zomer- als winterstand hebben. Hierdoor kunnen de ramen in de zomer wijder opengezet worden dan in de winter zodat ze er goed doorheen passen. In de winter kunnen de kozijnen iets worden gekanteld om de ruimte te ventileren, maar niet te koud.

raam bestellen