Ramen en deuren Vlaams-Brabant

Offerte Ramen is een echt familiebedrijf en is sinds 2018 uitgegroeid van een klein eenmansbedrijf tot een topbedrijf met een eigen fabriek op de Belgische markt en internationale medewerkers.Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht door Sergei Dergachev en werd in 2019 vergezeld door Kenan als een ramenproductiepartner. Ik run dit bedrijf al 15 jaar met mijn gezin.

"Onze kwaliteit, professionele installatie, gegarandeerde after-sales service en eerlijkheid naar klanten zijn uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn."

Afgestemd op uw persoonlijke gegevens In de toekomst zullen we deze klantgerichte aanpak voortzetten. Het zijn tenslotte onze klanten die ons hebben doen uitgroeien tot het bedrijf dat we nu zijn. Daarom is Luckx echt "op maat gemaakt voor uw persoonlijke gegevens"!

Betrouwbare partners voor deuren en ramen in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant?

ramen en deuren vlaams-brabant

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571