Schuifraam prijs

Uw ramen bepalen voor een groot deel het landschap en de sfeer van uw woning. Maar hoeveel kost het nieuwe raam? De prijs van een nieuw raam hangt af van het materiaal en de plaatsingskosten, alsook van de afwerking. Weten hoeveel u betaalt voor elke vierkante meter nieuwe ramen? Wil je gericht weten hoe je timmerlieden kunt vergelijken? Je vindt het allemaal in dit artikel!Uw ramen bepalen voor een groot deel het landschap en de sfeer van uw woning. Maar hoeveel kost het nieuwe raam? De prijs van een nieuw raam hangt af van het materiaal en de plaatsingskosten, alsook van de afwerking. Weten hoeveel u betaalt voor elke vierkante meter nieuwe ramen? Wil je gericht weten hoe je timmerlieden kunt vergelijken? Je vindt het allemaal in dit artikel!

Hoeveel kost het nieuwe raam per vierkante meter? Dit is afhankelijk van verschillende kostenbepalende factoren, zoals het type raam, het materiaal van het raamprofiel, de maat van het raam, etc. Enkele richtprijzen zijn in één oogopslag duidelijk:

Benieuwd naar de precieze prijsberekening van uw project? Via onze offerteservice ontvangt u gratis en vrijblijvende offertes van verschillende installateurs actief in uw regio. Op deze manier kunt u gemakkelijk aanbevelingen en prijsaanbevelingen vergelijken. Start hier uw aanvraag.

De totaalprijs van nieuwe ramen is afhankelijk van meerdere factoren. Misschien wel het belangrijkste element is de materiaalkeuze voor uw raamprofielen. Wilt u onderhoudsarm en zuinig PVC? Ben je gefascineerd door de natuurlijke uitstraling van hout? Of gaat u liever voor de strakke en elegante uitstraling van aluminium? Overzicht van de opties en hun prijzen:

Gemiddeld zijn PVC-ramen 15% goedkoper dan houten ramen en 20% tot 30% goedkoper dan aluminium ramen (afhankelijk van de kwaliteit van het kunststof). Vroeger stond PVC bekend als "goedkoop", maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig kun je kiezen uit bijna oneindig veel modieuze designs met verschillende kleuren, structuren en glansgraden. Uitstekende isolatiewaarde en extreem onderhoudsvriendelijke eigenschappen maken PVC tot een zeer populair nieuw raammateriaal.

schuifraam prijs

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571