Schuiframen Kopen

Onze sterk geïsoleerde schuiframen voldoen aan de strengste isolatienormen. Het slanke aluminium profiel zorgt voor een uniek uitstralingsbeeld.Schuifraam naar uw wensen

Wij bieden aluminium schuiframen aan in verschillende uitvoeringen. De schuiframen kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast. U kunt kiezen uit verschillende soorten en kleuren. Onze schuiframen zijn standaard voorzien van HR++ glas. Zelfs driedubbele beglazing is mogelijk.

Plaatsen en monteren van uw schuifraam

Om jarenlang te kunnen genieten van uw ramen, vereist het plaatsen van schuiframen vakkennis. Onze experts begeleiden u door het hele proces. Onze monteurs zorgen voor een vakkundige montage, zij zorgen binnen een dag voor gebruiksklare schuiframen. Wij zijn ook verantwoordelijk voor het demonteren tevens afvoeren van het oude frame! Als je aan het eind van je dag weer thuiskomt, kun je gelijk genieten van je gloednieuwe schuifraam. Natuurlijk ruimen we ook de rommel op, dat is toch netjes?

Haal meer inspiratie en suggesties in onze showroom

Benieuwd naar onze keuze of meer informatie nodig over onze schuiframen? Neem dan gerust contact met ons op. Bezoek daarnaast onze ruime showroom! Bekijk op onze pagina de mogelijkheden van diverse schuiframen in uw woning of appartement. Direct weten hoeveel het kost om schuiframen te verzenden? Vraag nu een gratis offerte aan.

Schuiframen kopen