Ramen En Deuren In Pvc Prijzen

Wat is de prijs van pvc-ramen en deuren?



Onze PVC-ramen en deuren kunt u zich het meest veroorloven. Ze bieden betaalbare prijzen, een prachtige uitstraling en goede isolatie. Als u één of meerdere oude ramen in uw woning wilt vervangen door nieuwe, moet u er rekening mee houden dat de kostprijs voor een groot deel afhangt van de relevante zaken.

Hoe worden de prijzen van de ramen en deuren berekend?

Dat is afhankelijk van uw keuzes. Wij maken alle uitvoeringen en bouwstijlen van PVC-ramen en deuren op maat voor u. Je hebt meerdere keuzes die onze prijzen beïnvloeden.

Uw keuze bepaalt de prijzen van uw PVC- ramen en deuren.

Aan de hand van de volgende prijsvoorbeelden leggen wij u graag uit aan welke kostprijzen u moet denken:

De goedkoopste oplossing: een bestaand raam in uw woning is licht beschadigd. In dit geval is het meestal erg duur om het hele raam te vervangen, dus het is niet nodig. Het is meestal voldoende om ervoor te kiezen om de ramen te repareren. Dan komt er een monteur bij u langs, wat gemiddeld minder dan een uur duurt. Daarom liggen de reparatiekosten meestal tussen de 130 en 170 euro.

Bestaande kozijnen vervangen: Heeft u jaren geleden voor houten kozijnen in huis gekozen, maar blijkt nu dat deze niet meer goed zijn? In dit geval zit er niets anders op dan deze te vervangen. Het is mogelijk om houten ramen te vervangen door PVC-ramen voor een prijs tussen de 500 en 800 euro. Let op: deze prijs is gebaseerd op een vast raam. Bij kiep- en draairamen kan deze kostprijs enkele honderden euro's hoger uitvallen.

De meest luxe oplossing: Is er een deur in uw huis waar weinig of geen licht doorheen komt? Wilt u het veranderen om meer licht in uw huis laten brengen? In dit geval is het zeker interessant om te kiezen voor PVC ramen. In dit geval liggen de totale kosten tussen de 1000 en 2000 euro.

ramen en deuren in PVC prijzen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571