Prijs pvc deur

PVC deuren zijn de meest betaalbare deuren in ons assortiment. Ze combineren een mooi uiterlijk, goede isolatie en een lage prijs. De juistheid van het prijskaartje hangt af van de keuzes die je maakt. Wij maken uw 100% PVC-deuren op maat voor alle ontwerpen en architecturale stijlen. je kan kiezen:

 

Materiaalkeuzes: PVC, aluminium of hout

Profieltype

kleur

Scharnieren en sloten

Profielafwerking: glaskralen en mallen

glas type

Uw keuze bepaalt de prijs van een kunststof voordeur of kunststof buitendeur.

 

Voordeel

PVC voordeuren zijn zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in vele mogelijke RAL-kleuren. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen: van modern chic tot klassiek rustiek. Ook imitaties van hout en aluminium zijn mogelijk. Zo combineert u de voordelen van deze materialen zonder de hoge kosten en intensief onderhoud.

PVC deuren hebben weinig onderhoud nodig. Een goede thermische isolatiewaarde is een extra troef als het gaat om thermische en akoestische isolatie. Ten slotte is kunststof duurzaam. Dit materiaal is volledig recyclebaar.

 

Leed

U kunt de kunststof voordeur niet bewerken. Dit is misschien wel het grootste nadeel. Overschilderen van PVC deuren is niet mogelijk. Bovendien zijn ze krasgevoelig en over het algemeen niet bestand tegen hoge temperaturen.

 

Prijs

De gemiddelde prijs van een kunststof voordeur is 1600 euro. Extra opties, zoals anti-diefstal glas, extra veiligheidssloten of glas, stuwen de prijs omhoog. PVC veiligheidsdeuren worden al snel iets duurder dan standaard kunststof voordeuren.

Ze zijn goedkoop in vergelijking met andere materialen. De kosten zijn gemiddeld 15% lager dan bij hout en 20% lager dan bij aluminium.

prijs pvc deur