Glas Raam Bestellen

Wist u dat wij naast standaard maat glas ook glas op maat leveren? Glaspanelen op maat zijn oneindig veel mogelijkheden!Glas snijden op maat

Met onze glashandel richten wij ons op particulieren en ondernemers door heel Nederland. Wij hebben de voordelen van ons maatwerk glas op een rij gezet:

Oplossingen voor beglazing in een standaard formaat zijn niet voldoende. Denk bijvoorbeeld aan een raam met een andere hoek of een dakraam waar speciaal glas voor nodig is

Alle soorten glas op maat

Naast standaard isolatieglas leveren wij ook verschillende soorten glas op maat. Denk bijvoorbeeld aan gelaagd glas, beloopbaar glas, maatwerk spiegels, vlamvertragend glas, dubbel HR++ glas, zonwerend glas of hulpramen. Doordat wij gehard glas op maat leveren, is er altijd een glaspaneel geschikt voor uw woning, bedrijfsruimte of project. Uw wens is onze uitdaging!

Bestel uw glaspanelen op maat bij ons in het bedrijf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid van glas op maat? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor uw glas. Wij verzenden glas op maat gratis naar (bijna) overal in Nederland. Met onze ervaring en contacten in de markt kunt u altijd glas op maat krijgen tegen de beste prijs. De kosten van glas op maat zijn grotendeels afhankelijk van het type glas en de grootte ervan. Zo kunnen we eenvoudig een enkel stuk glas op zijn eigen maat snijden, maar voor andere soorten (zoals dubbellaags glas) moet dit direct in de productie worden meegenomen.

Glas raam bestellen