Prijzen Aluminium Ramen

Installeer aluminium ramen tegen een gunstige prijs. De installatiekosten zijn ongeveer gelijk aan de prijs van aluminium ramen. Er moet dus rekening worden gehouden met de kostenverdubbeling. Stel dat u besluit een vast aluminium raam te plaatsen. Dan ben je inclusief installatiekosten (neem contact met ons voor offerte). Door de installatie uit te besteden heeft u geen omkijken, u krijgt direct een gloednieuw raam.De prijs van aluminium ramen is iets hoger dan die van kunststof ramen en ramen van hout. Het is wel zeker dat aluminium ramen een kwaliteitsgarantie en op termijn een goede keuze is.

Aluminium ramen geven het geluk de vele unieke voordelen dat ze met zich meebrengt. Deze ramen zijn zeer modern en zijn sterk en stabiel en goed te gebruiken voor bijna alle raamoppervlakken. Aluminium zorgt voor het maximale aan isolatie en is 100% wind- en waterdicht. Dit kan ervoor zorgen dat de binnentemperatuur altijd aangenaam is, wat bevorderlijk is voor uw wooncomfort. Met uitstekende isolatie-eigenschappen kunt u jaarlijks tot 20% op de energierekening besparen.

Optimaliseer uw aluminium ramen

Je hebt verschillende uitbreidingsmogelijkheden om je raam compleet te maken. Deze hebben invloed op de prijs van aluminium ramen. Heb je de beste isolatie voor je huis gekozen? Kies dan voor dubbellaags glas zoals HR++ isolatieglas. Dit kost je (neem contact met ons voor offerte a.u.b) euro per vierkante meter (exclusief montage). Daarnaast heeft je raam meer uitbreidingsmogelijkheden.

Prijzen aluminium ramen