Prijs Aluminium Raam

Aluminium is momenteel het meest duurzame materiaal. Zo hebben aluminium ramen unieke eigenschappen en voordelen bij bouwprojecten. Naast de duurzame materialen van aluminium ramen kunnen we raamsoorten onderscheiden met verschillende prijzen. Hoe moderner het aluminium raam model, hoe hoger de prijs. De prijs van stijlvolle aluminium ramen met kantel- en draairamen zal veel hoger zijn dan standaard ramen. Het prijsverschil tussen vaste en schuiframen kan al 800 euro bedragen. Dit hangt natuurlijk ook af van het type glas dat in het frame wordt geplaatst. Klapramen zijn iets goedkoper dan schuiframen, maar ook duurder dan standaard vaste ramen. We kunnen concluderen dat de prijs van aluminium ramen hoger ligt dan die van PVC en houten ramen, maar de keus voor aluminium ramen zal je woning zeker duurzamer maken.Als u een doe-het-zelver bent, kan de aanschaf van ramen en montage hiervan veel goedkoper uitkomen dan wanneer u het plaatsen van de ramen zou uitbesteden. De kosten voor het installeren van vensters zijn meestal hetzelfde als het kopen van vensters. Verwacht daarom dat de kosten zullen verdubbelen. Als je twijfelt om de ramen zelf te plaatsen, kies er dan liever voor om de aluminium ramen te laten plaatsen door echte vakmensen, dan kan je binnen korte tijd genieten van de nieuwe elegante ramen.

Prijs aluminium raam

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571