Ramen Kopen Prijs

Er zijn verschillende raamsoorten, dus ook verschillende prijzen. Het materiaal, speelt een rol bij de prijsbepaling van ramen alsook het model, als ook het type glas, en de extra kosten die bijkomen bij buitengewone modellen.Het kiezen van het juiste materiaal

Elk materiaal heeft zijn voordeel en er is van elk soort een ruime keus. Modellen die weinig ondehoud vergen en toch heel modern uit zien zijn meestal van PVC of aluminium. Ramen met een klassiek uiterlijk vindt u het meest in hout.

Wilt u alle ramen van het huis vervangen? Reken minimaal op een 5000 euro voor een normaal rijtjeshuis met ramen van 20 vierkante meter dat kan oplopen tot 10.000 euro. Ramen van PVC kosten minder, terwijl je voor aluminiumramen wat meer mag neertellen. Deze investeringen zijn op lange termijn de moeite waard want u bespaart op uw energie rekening. Goede ramen zijn bepalend voor energiebesparing. Met goed geïsoleerde ramen kan je 20% minder hebben op uw energierekening. Het kost een beetje maar u draagt bij aan het milieu door het energieverbruik te verminderen.

Ramen kopen Prijs

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571