Ramen Op Maat

Aangepaste ramen zijn leuk in veel huizen, en in sommige gevallen ook nog de enige optie. Als u nou bouwt of verbouwt naar uw smaak en creativiteit mag de standaardmaat van ramen geen obstakel zijnOude huizen hebben vaak veel charme. Ze weerspiegelen weliswaar de smaak en persoonlijkheid van de oorspronkelijke eigenaar, maar het betekent ook dat de maat van de ramen meestal niet standaard is. Misschien zijn de ramen smal of juist breder dan normaal? Misschien leiden uw ramen naar het schuine plafond? Zijn de ramen rond of hebben ze elegante bogen aan de bovenkant? Dan heb je op maat gemaakte ramen nodig, die het best persoonlijkheid uitstralen zoals je huis zelf.

Nieuwe gebouwen hoeven geen standaardramen te hebben. Heeft uw architect een grote glazen wand voorgesteld met uitzicht op de tuin, vindt u dit mooi? Ga, want er is een oplossing. Hebt u een lang en smal raam nodig, of heeft u een raam nodig dat doorloopt tot aan de nok van het dak? Geen probleem, ook dit is mogelijk.

Wist je dat je ook zelf de maat van het schuifraam kunt kiezen? U bepaalt welk deel van de schuifdeur open moet schuiven en welk deel vast blijft zitten. Als u denkt dat schuiframen niet in uw huis kunnen worden geïnstalleerd vanwege de afwijkende maat van het ontwerp of de constructie, laat dan eerst een van onze experts bij u langskomen. Hij bekijkt uw interieurontwerp of het plan van de architect en vindt een oplossing.

Ramen op maat