Ramen Bestellen

Waar te beginnen? Heel simpel! Stel de maat van je kozijnen op en kies online! Wij hebben een scala aan standaard modellen op onze webpagina waarvan u kunt kiezen. Het enige dat u hoeft te doen is de maat invullen. Je eigen framework bouwen kan in de online configurator. Als u al een account heeft aangemaakt, worden uw gegevens bewaard zodat u uw bestelling later kunt afronden. De ramen worden meteen geproduceerd zodra de bestelling geplaatst is in een van onze moderne fabrieken. Tot slot komt een deskundige transporteur uw ramen afleveren. De bezorging kan op de door u gekozen datum en tijd. De snelste levertijd voor houten ramen en kunststof ramen is 5 werkdagen!Houten ramen

Wij maken onze houten ramen van duurzame Sapeli Mahonie. Dit is een hardhout met jarenlang zijn kleur houdt. Mahonie heeft een uitstekende weerstand tegen mechanische schade en is gemakkelijk te gebruiken. Het hout van onze ramen heeft haast geen houtnerf en bijna geen poriën. Dit zorgt voor een strakker kozijn. Op onze website kun je kiezen uit verschillende soorten houten kozijnen en ramen: draairamen, draairamen, vaste glazen kozijnen en draai- en kiepramen. Alle houten ramen kunnen op maat worden gemaakt, zodat elk project een perfect raam heeft.

Kunststof raam

Kunststof kozijnen hebben als voordeel dat ze lang meegaan relatief goedkoop te onderhouden zijn. U heeft jarelang genot van uw kunststof ramen. Alle kunststof kozijnen bevatten een systeem met meerdere spouwmuren, waardoor ze uitstekend geïsoleerd zijn. De kunststof kantel- en draaikozijnen zijn voorzien van een meerpuntsvergrendeling en draaien naar binnen. Onze kunststof kozijnen hebben een zomer- en winterstand hebben. Dit betekent dat de ramen in de zomer verder open kunnen dan in de winter langer goed blijven. In de winter kunt u het raamkozijn een beetje kantelen om de kamer te ventileren, zonder de kamer onaangenaam koud te maken.

Aluminium raam

Naast hout en kunststof biedt wij ook aluminium ramen aan. Behalve hun stijlvolle en moderne uitstraling is aluminium frame is onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Ze bieden beveiliging tegen inbraak en een goede isolatie.

Het open venster

Ramen die naar binnen open gaan kunnen in een kiepstand worden gezet, en heten daarom draaikiepramen of kiepramen. Ze kunnen volledig worden geopend of schuin worden geplaatst. Het is handig voor de schoonmaak aangezien het raam van binnenuit kan lappen, uitstekend voor ramen die van buitenaf moeilijk te bereiken zijn. Je kunt ook makkelijk een hor voor het raam plaatsen om insecten buiten te houden. Kantel- en draairamen zijn ook relatief anti-diefstal. Je kunt de kamer kunt ventileren door het op de klepstand te zetten. Het raam kan echter pas volledig worden geopend nadat het raam volledig is gesloten en de handgreep 90 graden is gedraaid.

Het externe venster

Sommige kamers hebben niet genoeg ruimte om ramen naar binnen te openen. Voor een huis beperkte ruimte heeft, zijn ramen die naar buiten opengaan handig. Gordijnen kunnen de weg blokkeren als het raam open staat. In dit geval zijn naar buiten openende ramen een ideale oplossing. Onze buitenramen zijn voorzien van remschaar. Dit betekent dat door aan de hendel op het raam te draaien, het raam naar buiten kan worden geopend en in elke gewenste positie (oneindig) kan worden vastgezet.

De keuze voor uw huis

Er zijn verschillende zaken die de keuze van het juiste raam kunnen beïnvloeden. De wind richting speelt een rol. Indien u woont in een zeer winderige omgeving, is het verstandig om ramen te kiezen voor een raam dat naar binnen opengaat, omdat de wind je ramen niet kan pakken. Woon je in een stad met minder ruimte? Dan zijn naar buiten openende ramen een geschikte oplossing.

Ramen bestellen