Deur Bestellen En Plaatsen

Bij het bestellen van je deur heb je de juiste afmeting nodig. Zorg ervoor dat de grootte van de deur geschikt is rekening houdend met de draairichting. De speling aan de bovenkant van het hout is ongeveer 2,5 mm, de speling aan de zijkant van de deur is 2,5 mm en de speling aan de onderkant van de deur is 5 mmNiet zo handig? Geen probleem de meeste bedrijven bieden meet service aan. U bestelt de juiste deur volgens de maat van de meetservice. De verantwoordelijkheid voor een correcte meting ligt uitsluitend bij de meetdienst. Afhankelijk van de levertijd van de deur maakt men contact met u op om de leverdatum af te spreken. De montageservice maakt een afspraak voor de montagedatum. Levering en montage zijn altijd op verschillende data, waarbij men eerst met u overlegt.

Bedrijven raden aan montageservices te combineren met meetservices voor maatwerkdeuren. Zo weet u zeker dat de juiste binnendeur klaar is om op te hangen. Er wordt ter plaatse gecontroleerd of u de juiste deuraccessoires heeft besteld zodat de deur vakkundig kan worden geplaatst. Bestaande hang- en sluitwerk kan ook worden overgezet. Er zijn meestal extra kosten voor het inkorten van de deur, het plaatsen van glas of het overzetten van bestaande deuraccessoires als ook voor het inkorten van de deur, het schilderen, het plaatsen van glas of het overzetten van bestaande deuraccessoires etc.

Deur bestellen en plaatsen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571