Wat Kost Een Nieuw Raam

Een groot deel van uw bouwbudget gaat naar het plaatsen van nieuwe ramen. Het is dus belangrijk u goed te laten informeren over de kostprijs alsook mogelijke opties bij het aanschaffen van nieuwe ramen. Er zijn voor en nadelen bij elk soort materiaal. U kiest wat past bij uw smaak rekening houdend met uw budget.Waarom nieuwe ramen?

Het kan zo zijn dat de ramen van het huis dat u aan het renoveren bent nog in goede staat zijn. Ramen waar het hout verrot is, zijn sowieso aan vervanging toe. Daarbij kan het zijn dat ze in bepaalde gevallen die niet meer te gebruiken zijn omdat die niet te repareren zijn. Allereerst kunnen nieuwe ramen zorgen voor een veiliger huis. De huidige generatie raamprofielen is nagenoeg standaard voorzien van hoogrendementsglas. Het maakt het een stuk moeilijker voor inbrekers.

Bovendien kunnen nieuwe ramen uw energierekening verlagen. Sterk isolerend glas zorgt ervoor dat er geen warmte ontsnapt. De nieuwe ramen voldoen immers aan de laatste thermische isolatienormen.

Wij raden u aan te kiezen voor kwaliteit, dan gaan ze lang ,mee. U vindt hieronder de gemiddelde prijs van elk materiaal inclusief installatiekosten, btw en hoogrendementsglas.

Wat kost een nieuw raam

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571