Ramen Pvc En Aluminium

Voor bouwers en decorateurs is dit een ware dilemma: Wordt het nou PVC of aluminium ramen? Die keuze kunnen wij niet voor u maken, maar we doen ons best het kiezen gemakkelijker te maken. Kortgezegd: ga voor kwaliteit. We laten u ook zien hoe u deze kwaliteit direct kunt herkennen.



PVC: een interessant budgetpakket

PVC-ramen zijn in vergelijking met aluminium ramen zuiniger. PVC-ramen zijn echter volledig van hun goedkope imago af. Er zijn vandaag ook een zeer krachtige serie PVC-profielen die wij bieden in wel 70 verschillende kleuren

De PVC raamfolie is qua kwaliteit aanzienlijk verbeterd. Het vervaagt niet, is krasvast, slijtvast, gemakkelijk te onderhouden en schilfert nooit af en blijft wel 12 jaar gegarandeerd goed. Dit alles, in combinatie met de sterke isolatiewaarde, maakt PVC bij bouwers en decorateurs populairder dan ooit tevoren.

Aluminium: zeer sterk met een sterke persoonlijkheid Men identificeert aluminium met modern als het om ramen gaat. Aluminium is handig bij oversized ramen, zijn veelzijdigheid, en ook een uitstekende keuze zijn voor andere bouwtypes.

Aluminium ramen kunnen lang hun kleurvastheid behouden en zijn nu krasbestendig. De experts in België zijn van mening dat het wel 10 jaar goed blijft. Daarnaast heb je als (ver)bouwer keuze uit meer dan 400 kleuren met 4 verschillende oppervlaktebehandelingen.

Laat u zich niet afschrikken. Bij ons krijgt u altijd kwaliteit of het nou PVC of aluminium ramen worden.

ramen pvc en aluminium