Kostprijs Ramen

Kostprijs Venster: hoe bepaal je de juiste prijs?

Veel factoren bepalen de kostprijs van een raam: materiaal (PVC, hout, aluminium), glassoort, ram toepassing (schuifraam, vast raam...) en raammaat.Raamprofiel: materiaal

Je kunt verschillende materialen gebruiken. Sommige materialen zijn goedkoper dan andere. Hierbij zijn meerdere factoren van belang. Duurzaamheid, isolatie, onderhoud, garantie, prijs materialen,... PVC, hout en aluminium zijn de meest gekozen raamprofielen. Elk heeft zijn voor- en nadelen. Zo zijn PVC raamprofielen het makkelijkst te onderhouden en het goedkoopst, is hout daarentegen een goede isolator en is aluminium juist heel sterk, duurzaam en stijlvol.

Nadelen: aluminium is duur, hout is moeilijk te onderhouden en PVC is moeilijk te matchen met kleuren.

Soorten glas en raam toepassingen

Huizen met één bouwlaag en dubbele beglazing verdwijnen. Steeds meer mensen maken de keuze om voor hoogrendementsglas of drielaags glas te gaan.

Dit is een grotere investering, maar er zijn meer voordelen dan nadelen:

De toepassing van het raam heeft invloed op de kostprijs van het raam. Daarom zijn vaste ramen goedkoper dan schuiframen en zijn kantel- en draairamen duurder dan vaste ramen.

Venster Groottes

Logischerwijs zijn kleine ramen goedkoper dan grote ramen. Maar de kosten van speciale vormen (rond, ovaal, driehoek...) zijn ook hoger dan die van standaard ramen. Op deze website vind je alle soorten ramen (standaard maat of maatwerk) snel en eenvoudig! Of bezoek te allen tijde onze ruime showroom en vind onweerstaanbare prijzen, en overleg verder met adviseurs en experts op dit gebied, zij begeleiden u graag verder binnen dit assortiment.

Een offerte op maat is altijd mogelijk en de adviseur bespreekt dit graag uitgebreid met u en geeft indien nodig toelichting.

kostprijs ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571