Prijs Nieuwe Ramen

De kosten van nieuwe ramen

Investeren in nieuwe ramen biedt veel mogelijkheden om uw huis zowel bij nieuwbouw als renovatie aantrekkelijk te maken. Niet alleen het uiterlijk van uw woning verandert enorm, ook het comfort, het energieverbruik en de verkoopwaarde van uw woning worden positief beïnvloed. Daarom kun je de kostprijs van nieuwe ramen het beste zien als een verstandige investering, die zich op termijn zeker zal terugbetalen. Maar wat zijn de gemiddelde kosten voor het plaatsen van nieuwe ramen?



De prijs van nieuwe ramen

De prijs van nieuwe ramen in vrijstaande woningen ligt ( neem contact met ons voor offerte ). De gemiddelde prijs van twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen ligt iets lager, waar de prijzen liggen ( neem contact met ons voor offerte ). Het gemiddelde geeft niet aan dat de prijs van je project logisch is, maar het is wel een goede indicator. Naast het type huis zullen ook de kwaliteit en materialen van invloed zijn op de totale kosten

Materiaal prijs:

Drie materialen die voornamelijk worden gebruikt voor nieuwe ramen zijn aluminium, hout en PVC. Afhankelijk van de structuur, oppervlaktebehandeling en samenstelling kan het voorkomen deze materialen binnen dezelfde prijsklasse vallen. Bij het vergelijken van kwaliteit kan geconcludeerd worden dat houten ramen ongeveer 25% duurder zijn dan PVC. Dit betekent dat ze ook duurder zijn dan aluminium ramen. Deze zijn ongeveer 15% duurder dan PVC.

prijs nieuwe ramen