Prijs Schuifraam Aluminium

Ontdek bij ons een breed assortiment PVC schuiframen

Op zoek naar een op maat gemaakt PVC-schuifraam dat gebruik maakt van stevige materialen voor een perfecte isolatie en veiligheid van uw woning, en dat weinig onderhoud vraagt? Kies dan voor ons PVC schuifraam! Onze ramen hebben een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en maten voor bedrijven en particulieren om het zelf te doen!Energiebesparend retrofit PVC schuifraam

Samen met ons geniet u bij renovatie of nieuwbouw van de verschillende voordelen van PVC schuiframen! Alle PVC-ramen en -deuren met HR++ HR++ zijn zeer energiezuinig, waardoor ze een verstandige en winstgevende investering zijn en de EPC-waarde van uw eigendom aanzienlijk verhogen!

Daarom wordt het plaatsen van PVC-ramen steeds populairder dan aluminium of houten ramen. Door zijn perfecte thermische isolatiewaarde is het grote PVC-schuifraam volledig wind- en waterdicht en houdt het de warmte effectief vast. We gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen voor uw bestelling.

PVC is een zeer sterk materiaal waarmee uw op maat gemaakte schuiframen grote ramen met driedubbele beglazing kunnen ondersteunen. Ze schuiven gemakkelijk weg, waardoor je direct de buitenkant van de tuin in kunt stappen. U heeft ook het recht om 6% btw te heffen op energiebesparende renovaties van woningen over een periode van 10 jaar. Elk kunststof schuifraam in uw woning is een zeer verstandige investering! Zo hoopt de Vlaamse overheid tegen volgende jaar voor elk huis isolatieglas te voorzien en kan je euros aan renovatiekosten krijgen. Wil je meer weten? Meer informatie vind je op de website van de Vlaamse overheid.

prijs schuifraam aluminium

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571