Pvc Ramen Prijs

Natuurlijk zijn er prijzen voor nieuwe PVC-deuren en -ramen, maar hoeveel kosten ze?Wat zijn de kosten van nieuwe PVC-ramen? Globaal kunnen de totale kosten van een nieuw PVC-raam worden onderverdeeld in 4 pijlers, zoals: materiaal Arbeidskosten (meting, productie, plaatsing) transportkosten HervestigingskostenWilt u besparen op de totaalprijs, dan kunt u ervoor kiezen om de kunststof ramen zelf te plaatsen of zelf op te meten. Uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor de juistheid van meting en plaatsing.

Prijs PVC ramen nieuw gebouwd

Indien u PVC ramen en deuren wilt plaatsen in een nieuwbouwwoning of appartement, kunt u rekenen op 3% tot 5% van de totale kostprijs van de nieuwbouw. Bijvoorbeeld: de kostprijs van een nieuwe woning is 300.000 euro, dan kan je rekenen op de kostprijs voor het plaatsen van nieuwe pvc-buitenschrijnwerk producten à +/- 15.000 euro. Indien u zelf voor de installatie zorgt, mag u +/- 30% aftrekken van de totale factuur. Gewone huizen bevatten +/- 30 vierkante meter aan deuren en ramen. Gemiddeld kunt u rekenen op 7.000 euro.

Renovatie

Wanneer u een groot aantal buitenramen koopt, krijgt u mogelijk extra korting omdat het om een ​​groot aantal deuren en ramen gaat. Bij het (kleine) renovatieproject is natuurlijk alles anders. Hier kunt u ervoor kiezen om alle deuren en ramen te vervangen of buitenschrijnwerk producten te renoveren. Als het om een ​​klein aantal deuren en ramen gaat, kunt u bij een plaatselijke timmerman of online bestellen en moet u de eenheidsprijs betalen. Voordat u deze producten online bestelt, moet u ervoor zorgen dat u hoogwaardige deuren en ramen gebruikt. Ontdek hoe we hoogwaardige PVC-deuren en -ramen identificeren.

pvc ramen prijs

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571