Pvc Ramen Prijs

Natuurlijk zijn er prijzen voor nieuwe PVC-deuren en -ramen, maar hoeveel kosten ze?Wat zijn de kosten van nieuwe PVC-ramen? Globaal kunnen de totale kosten van een nieuw PVC-raam worden onderverdeeld in 4 pijlers, zoals: materiaal Arbeidskosten (meting, productie, plaatsing) transportkosten HervestigingskostenWilt u besparen op de totaalprijs, dan kunt u ervoor kiezen om de kunststof ramen zelf te plaatsen of zelf op te meten. Uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor de juistheid van meting en plaatsing.

Prijs PVC ramen nieuw gebouwd

Indien u PVC ramen en deuren wilt plaatsen in een nieuwbouwwoning of appartement, kunt u rekenen op 3% tot 5% van de totale kostprijs van de nieuwbouw. Bijvoorbeeld: de kostprijs van een nieuwe woning is 300.000 euro, dan kan je rekenen op de kostprijs voor het plaatsen van nieuwe pvc-buitenschrijnwerk producten à +/- 15.000 euro. Indien u zelf voor de installatie zorgt, mag u +/- 30% aftrekken van de totale factuur. Gewone huizen bevatten +/- 30 vierkante meter aan deuren en ramen. Gemiddeld kunt u rekenen op 7.000 euro.

Renovatie

Wanneer u een groot aantal buitenramen koopt, krijgt u mogelijk extra korting omdat het om een ​​groot aantal deuren en ramen gaat. Bij het (kleine) renovatieproject is natuurlijk alles anders. Hier kunt u ervoor kiezen om alle deuren en ramen te vervangen of buitenschrijnwerk producten te renoveren. Als het om een ​​klein aantal deuren en ramen gaat, kunt u bij een plaatselijke timmerman of online bestellen en moet u de eenheidsprijs betalen. Voordat u deze producten online bestelt, moet u ervoor zorgen dat u hoogwaardige deuren en ramen gebruikt. Ontdek hoe we hoogwaardige PVC-deuren en -ramen identificeren.

pvc ramen prijs