Nieuwe Ramen Prijs

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen kunt u kiezen voor verschillende materialen met elk hun eigen voordelen. Kiest u voor moderne, onderhoudsarme ramen? Dan zijn zowel PVC als aluminium ramen een goede keuze. Of gaat u liever voor traditionele ramen? Dan zijn houten ramen iets voor jou. Om u de verschillende prijzen van elk materiaal te laten weten, vindt u in onderstaande tabel de richtprijzen voor 1 vierkante meter vaste ramen.Ramen en deuren

Behalve de ramen, kunt u ook ervoor kiezen om de deuren van uw woning vervangen. Oude deuren laten enorm veel wind door, wat kan leiden tot slechte isolatie in uw huis. Door de deuren en ramen samen te vervangen, kunt u zorgen voor een complete afwerking. Daarnaast is de nieuwe deur zeer inbraakwerend. Onze speciale deur maakt het voor dieven moeilijker om uw huis binnen te komen.

Andere opties

Om de laatste hand te leggen aan uw nieuwe venster, breidt u uw venster uit met eventuele andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een vliegwerend scherm. Dit komt goed van pas als het mooi weer is. Zo zet je de ramen open zonder gestoord te worden door vliegen en andere insecten die je huis binnenkomen. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om uw wooncomfort te verbeteren. In onderstaand overzicht ziet u de prijzen van deze opties.

nieuwe ramen prijs