Goedkope Schuiframen

Soorten schuiframen

Er zijn meestal 4 verschillende soorten schuiframen om uit te kiezen, de eerste zijn aluminium schuiframen, kunststof schuiframen en kunststof of aluminium hefschuiframen. Aluminium schuiframen maken gebruik van duurzame materialen om de energiekosten laag te houden. Het is eigenlijk onderhoudsvrij. Schuiframen van kunststof zorgen bovendien voor hoge isolatiewaarden en zijn recyclebaar. Ook deze zijn in alle kleuren te bestellen, meestal met of zonder houtnerf. Het voordeel van een kantelschuifraam is dat je hem ook kunt kantelen, gebruik hem dus als raam zodat de woning geventileerd wordt en de deur toch dicht is. .Schuiframen kunnen prima toegepast worden in kleinere woningen, wat vaak de reden is waarom mensen kiezen voor schuiframen. Na het plaatsen van de schuiframen is de ruimte van de kamer ineens veel groter geworden wat ook nog eens ruimte bespaart. Heeft de woning een prachtig uitzicht of een mooie tuin, dan zijn schuiframen ook ideaal. U heeft het mooiste uitzicht en kunt jarenlang genieten van het prachtige landschap buiten.

Schuifraam onderdelen

Het schuifraam bestaat uit twee grote ramen geplaatst in een groot van aluminium, kunststof of hout. In dit kozijn zit een reling zodat een van de ramen op de reling kan worden geschoven. Zo ontstaat er een opening die als tuinhek gebruikt kan worden. Door de schuiframen komt er meer licht de kamer binnen. U zult ook zien dat schuiframen ruimte besparen en eenvoudig in kleine appartementen kunnen worden geïnstalleerd. Door het uitzicht naar buiten, tuin of mooie natuur zullen de kamers in huis groter lijken. Door het licht lijkt de ruimte ook groter.Wil je de ruimte veel ventileren dan kun je de deur openschuiven zodat er een goede doorgang ontstaat.

Met onze ervaring kunnen wij u helpen bij het vinden van het goedkoopste schuifraam of tuindeur! Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit zodat u altijd het beste resultaat krijgt. Voor iedereen in Nederland en België.

goedkope schuiframen