Ramen Limburg

Wilt u bouwen of verbouwen in Limburg? Dan wachten er veel opties op je, ook bij het kiezen van deuren en ramen. Wilt u PVC en de duurzaamheid ervan gebruiken? Voldoet aluminium beter aan uw bouwwensen? Of heb je liever hout? Geen zorgen, dankzij onze vergelijkingsmodule helpen we je graag bij het nemen van enkele belangrijke beslissingen!PVC raam

PVC-ramen zijn ongetwijfeld de meest geselecteerde ramen van vandaag. Daarom heeft PVC in vergelijking met aluminium en hout enkele interessante voordelen. Het is niet alleen het beste warmte- en geluidsisolatiemateriaal, maar Schüco PVC-ramen bieden ook de beste bescherming tegen diefstal. In combinatie met eenvoudig onderhoud en over het algemeen betaalbare prijzen, zult u zeker begrijpen waarom zoveel mensen kiezen voor PVC-ramen.

Aluminium raam

Het sterkste materiaal voor het maken van ramen. Door robuustheid is zelfs bij grote ramen een slank profiel mogelijk.

Houten ramen

De meest traditionele en natuurlijke deur- en raam materialen. Hout heeft zich eeuwenlang bewezen als een betrouwbaar en duurzaam bouwmateriaal.

Een breed scala aan kleuren en houten decoraties in combinatie met verschillende profielen stelt u in staat om ramen volledig naar uw persoonlijke voorkeuren te combineren. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

ramen limburg