Nieuwe Pvc Ramen

Bent u van plan om nieuwe ramen voor uw huis te plaatsen? Dit is een verstandige investering. Komen er binnenkort vakmensen langs om een ​​offerte op te maken? Dan kunt u maar beter goed voorbereid zijn.De keuze van het kozijnmateriaal heeft een grote invloed op de totale kosten van ramen en de prijs van nieuwe PVC-ramen zal u verbazen. PVC is ongetwijfeld het goedkoopste materiaal.

Vast raam

Vaste ramen zijn de meest voorkomende. Deze gaan niet open. Het vaste raam is eenvoudig te installeren en heeft geen hang- en sluitwerk. Daarom is dit raamtype het goedkoopst. U kunt een vast raam eenvoudig combineren met een ander raamtype.

Klap venster

Dit type raam kan op twee verschillende manieren worden geopend: draaien en kantelen. U kunt het raam openen zoals u wilt... of een klein stukje openen door een kantelstand te kiezen. Zo kunt u uw woning ventileren en geeft u vocht geen kans.

Valvenster

Het onderste raam is een klein raam in het toilet of de badkamer. Ze worden voornamelijk gebruikt om de ruimte te ventileren. Het ophangraam opent slechts een klein beetje en "valt" naar binnen (in tegenstelling tot het naar buiten hellende roterende schuine raam).

Schuifraam

De naam zegt het al: een schuifraam kun je openen door te schuiven. Schuiframen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ze creëren een prachtig uitzicht op de tuin en zijn erg handig. Ook stralen ze een eersteklas licht uit. Dit venster heeft een ingewikkeld mechanisme. Hierdoor komt het schuifraam terecht in de prijsklasse die het hoogst ligt.

Neemt u PVC-ramen? Dan moet je het volgende prijsverschil van 1 vierkante meter berekenen:

nieuwe pvc ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571