Ramen En Deuren In Pvc

Deuren en ramen van PVC

Wilt u PVC ramen? Goede keus. Want kunststof heeft een perfecte isolatie, weinig onderhoud, duurzaamheid en een hoge recyclebaarheid. Wij bouwen al jaren deuren en ramen van PVC. Wij maken alles zelf: van raamprofielen ontwikkelen tot isolatieglas produceren en installatienormen definiëren. Daarom bieden onze PVC-ramen voordelen die u uitsluitend bij ons vindt.Oppervlakken en kleuren.

Onze deuren en ramen hebben niet alleen veel hoogwaardige oppervlakken en kleuren, we kleuren de materialen van de raamprofielen altijd grondig in plaats van ze alleen op folie te plakken. We rollen de textuur rechtstreeks in het oppervlak omdat ze hierdoor kras- en stofbestendiger zijn. We lassen de lichtechte houten decoratiefolie rechtstreeks op de ramen zodat ze permanent aan het profiel kunnen worden bevestigd.

Slanker kan niet.

Onze vleugels zijn altijd de dunste in hun klasse, of u nu klassieke of moderne vleugelvormen wilt. Of het nu gaat om een ​​nieuwbouw, een oud gebouw of een renovatieproject. Hierdoor kunnen onze ramen voor veel zicht en veel licht zorgen. En heeft geen invloed op de isolatiewaarde.

Perfecte isolatie.

Wat is het nut van perfecte isolatie? Wat betreft de beste thermische isolatiewaarde, absolute lucht- en waterdichtheid van raamprofielen en isolatieglas, en professionele constructieve aansluiting met metselwerk. We kunnen alles, we bieden alles. Bij Finstral is er nog een bijkomend voordeel: in plaats van elders ingekochte onderdelen te combineren, maken we altijd alles zelf. Profielen, hoogwaardig isolatieglas, ift-gestuurde bouwkundige verbindingen - bij ons is alles perfect geïntegreerd.

ramen en deuren in pvc