Ramen En Deuren In Pvc

Deuren en ramen van PVC

Wilt u PVC ramen? Goede keus. Want kunststof heeft een perfecte isolatie, weinig onderhoud, duurzaamheid en een hoge recyclebaarheid. Wij bouwen al jaren deuren en ramen van PVC. Wij maken alles zelf: van raamprofielen ontwikkelen tot isolatieglas produceren en installatienormen definiëren. Daarom bieden onze PVC-ramen voordelen die u uitsluitend bij ons vindt.Oppervlakken en kleuren.

Onze deuren en ramen hebben niet alleen veel hoogwaardige oppervlakken en kleuren, we kleuren de materialen van de raamprofielen altijd grondig in plaats van ze alleen op folie te plakken. We rollen de textuur rechtstreeks in het oppervlak omdat ze hierdoor kras- en stofbestendiger zijn. We lassen de lichtechte houten decoratiefolie rechtstreeks op de ramen zodat ze permanent aan het profiel kunnen worden bevestigd.

Slanker kan niet.

Onze vleugels zijn altijd de dunste in hun klasse, of u nu klassieke of moderne vleugelvormen wilt. Of het nu gaat om een ​​nieuwbouw, een oud gebouw of een renovatieproject. Hierdoor kunnen onze ramen voor veel zicht en veel licht zorgen. En heeft geen invloed op de isolatiewaarde.

Perfecte isolatie.

Wat is het nut van perfecte isolatie? Wat betreft de beste thermische isolatiewaarde, absolute lucht- en waterdichtheid van raamprofielen en isolatieglas, en professionele constructieve aansluiting met metselwerk. We kunnen alles, we bieden alles. Bij Finstral is er nog een bijkomend voordeel: in plaats van elders ingekochte onderdelen te combineren, maken we altijd alles zelf. Profielen, hoogwaardig isolatieglas, ift-gestuurde bouwkundige verbindingen - bij ons is alles perfect geïntegreerd.

ramen en deuren in pvc

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571