Prijzen Ramen En Deuren Pvc

PVC deuren en ramen prijzen

De materiaalkeuze is de belangrijkste factor die de prijs van deuren en ramen beïnvloedt. Wilt u voordelige kunststoffen kopen, zoals PVC? Investeren in PVC-ramen en deuren is nooit een slechte beslissing. Wat zijn de uiteindelijke kosten van uw droom raam? Dit is afhankelijk van het type raam, het type glas en de complexiteit van de installatie. Uiteraard krijgt u van ons vooraf gratis een duidelijke offerte, zodat u ongelukken kunt voorkomen.Met PVC-deuren en -ramen bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Gemiddeld is dit plastic 15% goedkoper dan hout en zelfs 20% tot 30% goedkoper dan aluminium. Hoewel de prijs van PVC-deuren en -ramen natuurlijk afhangt van de kwaliteit van het plastic. Daarnaast hebben kunststof deuren en ramen een lange levensduur, goede isolatiewaarde, bijna geen onderhoud en zijn er vele uitvoeringen om uit te kiezen.

Nadeel

PVC ramen bieden vooral voordelen, maar er zijn ook enkele nadelen die het vermelden waard zijn. Niet krasbestendig PVC is een zeer sterk materiaal, maar het is erg gevoelig voor krassen. Deze zullen binnenkort zichtbaar zijn, dus het is aan te raden om altijd voorzichtig te zijn met configuratiebestanden. Vooral bij het reinigen van ramen is het raadzaam om geen schuursponzen of een te ruwe doek te gebruiken om schoon te maken. Je kunt nog aluminimum afwerking bestelen dan heeft u nog minder nadelen.

Niet overschilderbaar

Moe van de kleur van houten ramen? Dan kun je het gewoon schuren en aanbrengen. Helaas is dit niet het geval bij PVC ramen. Daarom is het het beste om goed na te denken over de kleur die u kiest, zodat deze perfect past bij uw binnen- en buitengevels.

Prijs PVC raam: per vierkante meter, afhankelijk van het type raam (exclusief btw en plaatsingskosten). Prijs PVC buitendeur: (exclusief btw en montage). Ontvang een gratis offerte op maat.

prijzen ramen en deuren pvc

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571