Installeer deuren en ramen

Ramen en deuren plaatsen? Wij inspireren je.

Het kiezen van schrijnwerk is een van de meest belangrijke beslissingen die u als bouwer moet nemen. Deuren en ramen bepalen immers de uitstraling van uw woning en hebben een grote impact op het wooncomfort. Daarom is het absoluut noodzakelijk om van tevoren de geluidsisolatie en warmte-isolatieprestaties van deuren en ramen volledig te begrijpen. Ook anti-diefstal en correcte plaatsing van profielen zijn belangrijke aandachtspunten. Maar: Welk type ramen en deuren past het beste bij uw bouw- of renovatieplannen? Aluminium deuren en ramen hebben veel aantrekkelijke voordelen. Laat je hier inspireren.

 

Deuren en ramen

Wilt u nieuwe kozijnen installeren of zijn uw kozijnen aan herstelling toe? Wilt u een nieuwe en moderne voordeur ipv de oude? Stelt u zich eens voor wat u allemaal kunt doen met aluminium ramen en deuren. Elke stijl is mogelijk. Praktisch, rustiek, minimalistisch of industrieel. Aluminium deuren en ramen zijn er in verschillende stijlen en kleuren.

Aluminium is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Uw ramen en deuren zijn UV- en vochtbestendig zonder te roesten, rotten of kromtrekken. Je maakt ze gemakkelijk schoon met warm water en een niet-agressieve polish.

Wil je meer inspiratie? Ontvang nu onze brochure

plaatsen ramen en deuren