PVC ramen plaatsen

PVC-ramen installeren

Het installeren van nieuwe PVC-ramen is geen gemakkelijke taak. Daarom wordt aanbevolen om deze procedure door een professional te laten uitvoeren. Lees meer over prijzen en het proces om van oude PVC-ramen naar nieuwe te gaan.

 

Wanneer u besluit om nieuwe PVC-ramen in uw huis te plaatsen, is het een goed idee om vooraf na te gaan hoeveel dit gaat kosten. U kunt ervoor kiezen om het zelf te installeren, maar het wordt aanbevolen dat een professional het voor u installeert. Het is meer dan je zou denken. Professionals hebben expertise en tools die u misschien niet heeft. De kosten voor het plaatsen van PVC-ramen zijn afhankelijk van het type raam. In onderstaand overzicht ziet u de richtprijs voor het plaatsen van standaard vaste ramen. Voor een volledige prijsoverzicht, zie onze pagina.

Bijvoorbeeld, u woont momenteel in een normaal rijtjeshuis met 30 vierkante meter ramen en u heeft besloten om voor het heel huis nieuwe kunststof ramen te installeren. Kijk dan naar de totaalprijs. Indien u besluit om zelf PVC ramen te installeren, wordt ongeveer de helft van de plaatsingskosten in mindering gebracht. Bent u geen klusser? Experts met vele jaren ervaring in de sector worden sterk aanbevolen voor dit werk. Het installeren van Windows is een niet te onderschatten taak.

 

pvc ramen plaatsen