Aluminium Schuifraam

Aluminium schuiframen kunnen grotere glasoppervlakken aan dan PVC schuiframen. Dit komt omdat aluminium een ​​sterk materiaal is en tegelijkertijd super licht. Zo kun je de schuifdeur openen zonder aan de handgreep te slepen!



Aluminium schuifraam

Aluminium schuiframen met aluminium kozijnen zijn één van onze specialiteiten. Wij zijn sterk in het ontwerpen, produceren en monteren van horizontale schuiframen en verticale schuiframen. In ons assortiment vindt u kwaliteitsproducten die volledig op maat gemaakt kunnen worden voor uw project. De aluminium schuiframen van ons bedrijf hebben een slank design. Door het minimale profiel wordt de daglichttoetreding gemaximaliseerd en wordt het zicht niet beperkt. Onze schuiframen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, die modulair gecombineerd kunnen worden om elke gewenste gevelindeling te realiseren.

Het volgende is een selectie van verschillende opties: Aluminium schuifraam voor houten frame Aluminium frame aluminium schuifraam Aluminium schuiframen zijn volledig verborgen in de bouwconstructie Enkelzijdige of dubbelzijdige bediening Elektrische bediening Verticaal schuifraam van aluminium

Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op

Bent u op zoek naar aluminium schuiframen of schuifdeuren, wilt u meer weten over onze producten, werkwijze of heeft u andere vragen? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee zodat u altijd de oplossing krijgt die het beste bij uw situatie past.

aluminium schuifraam