Pvc Ramen Vervangen

Oude houten, aluminium of PVC ramen die niet meer voldoen aan de huidige regelgeving kunnen de warmte niet voldoende binnen en buiten houden. Oude ramen vervangen door nieuwe PVC-ramen is de beste oplossing.Wanneer schrijnwerk vervangen?

Wat voor soort ramen kunt u vervangen door PVC-schrijnwerk?

Gebruik PVC-ramen in plaats van houten ramen Vervang aluminium ramen door PVC ramen

Oud en nieuw schrijnwerk

Meestal gebruikt het oude buitenschrijnwerk nog enkellaags glas en laat het profiel veel koude/warmte door (hoge W/m²K). Dergelijke ramen zijn niet milieuvriendelijk omdat ze hoge verwarmingskosten vereisen. Door oude deuren en ramen te vervangen, kunt u veel geld besparen en het wooncomfort verhogen. Door gebruik te maken van moderne meerkamerprofielen en isolatieglas kunt u tot 25% besparen op stookkosten. Daarnaast heeft het nieuwe buitenschrijnwerk een positieve invloed op de waarde van de woning. Als de deuren en ramen in slechte staat verkeren, is vervanging de beste optie.

Vervanging van PVC-raamvergunning

Voor het vervangen van deuren en ramen hoeft u momenteel geen vergunning aan te vragen. Het is echter niet toegestaan ​​om stabilisatie werkzaamheden aan de gevel uit te voeren. De werkzaamheden met betrekking tot de stabiliteit van het gebouw die worden uitgevoerd in het huis, aan de zijgevel, de achtergevel of het dak moeten worden aangegeven, denk maar aan het plaatsen van een nieuwe raamopening in de achtergevel.

pvc ramen vervangen