Prijzen Ramen En Deuren

Deur en raam prijs

De gemiddelde prijs van deuren en ramen wordt door veel factoren beïnvloed. Persoonlijke smaak, materiaalkeuze, oppervlaktebehandeling en maat hebben allemaal invloed op de prijs. In dit artikel vindt u een overzicht van de actuele prijzen van elk materiaal.



Factoren die bepalend zijn voor de prijs van deuren en ramen

Kiest u voor nieuwe deuren en ramen? Bent u benieuwd wat het gaat kosten? Er zijn veel factoren die de prijzen beïnvloeden. Zo zijn materiaalkeuze, maatvoering, glaskeuze en raamtype allemaal bepalend voor de prijs. De gemiddelde prijs van nieuwe deuren en ramen voor vrijstaande woningen euro. Voor herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen kunt u rekenen op een kostprijs die ligt euro. Denk goed na, voordat u een keuze kunt maakt. Nieuwe schrijnwerk producten hebben immers ook invloed op hoe uw woning eruit ziet.

Materiaalkeuze

U kunt kiezen uit PVC, staal, hout en aluminium. Het materiaal dat je kiest heeft een grote invloed op de prijzen. PVC is de goedkoopste optie. Het is ongeveer 15% goedkoper dan hout en 20% goedkoper dan aluminium. Natuurlijk heeft elk materiaal voor- en nadelen. Dit vertaalt zich ook in prijs.

Bereken de prijs van deuren en ramen

Wilt u op basis van uw persoonlijke keuze de exacte prijs weten van uw nieuwe deuren en ramen? Via deze website kunt u gebruik maken van de gratis offerte service. Hierdoor kunt u eenvoudig op maat gemaakte prijzen opvragen bij verschillende bedrijven. Daarna kun je rustig verschillende aanbiedingen vergelijken en de meest interessante aanbieder kiezen.

prijzen ramen en deuren