Aluminium Ramen Prijs

Prijs aluminium raam

Om de prijs van een aluminium raam beter te begrijpen, toont de volgende tabel de richtprijs van vaste aluminium ramen. Montage is inbegrepen. Zo weet je waar je op moet letten. Wilt u weten wat de totale kosten zijn voor het plaatsen van drie nieuwe vaste ramen? Denk aan de kosten. Om je te helpen is het verstandig om deskundige hulp in te roepen. Dit doe je snel en eenvoudig via de offerteformulier van ons bedrijf. Vul hier uw wensen en postcode in en u ontvangt kort daarna een aantal offertes van experts in uw buurt. Door prijzen van experts te vergelijken, kunt u tot 40% besparen op aankopen. Een bestelling. Profiteer hiervan.De prijs van elk type raam

Er zijn verschillen tussen de raamtypes. Ramen met meer opties (zoals draaikiepramen) zijn duurder dan standaard vaste ramen. Hieronder ziet u de prijzen voor de aluminium ramen per raam type. De prijs is inclusief isolatieglas.

Bespaar op uw jaarlijkse energierekening

De prijs van aluminium is iets hoger dan die van kunststof en hout, maar aluminium ramen zijn een kwaliteitsgarantie en op termijn een goede keuze. Aluminium ramen hebben veel voordelen. Deze moderne ramen zijn sterk en geschikt en stabiel voor bijna elke raamoppervlak. Aluminium biedt maximale isolatie en is 100% water- en winddicht. Dit kan ervoor zorgen dat de binnentemperatuur altijd prettig is, wat bevorderlijk is voor uw wooncomfort. Met uitstekende isolatie-eigenschappen kunt u jaarlijks tot 20% op de energierekening besparen.

aluminium ramen prijs