Goedkope Ramen En Deuren Antwerpen

30 jaar PVC-deur- en raam technologie

PVC-ramen zijn een budgetvriendelijke oplossing voor alle bouw- en renovatieprojecten. Super geïsoleerd en zeer stijlvol door de verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen. Creëer je eigen klassieke landelijke stijl of voeg een stijlvol modern tintje toe aan je huis. Wij geven u graag tips die bij uw woning passen.Op maat gemaakte PVC deuren en ramen

Uiteraard zijn alle kunststof raamprofielen verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen zodat je ze altijd naadloos kunt afstemmen op de bouwstijl van je woning. Kies je eigen stijl in witte of beige gladde uitvoering of gekleurde houtstructuur of zandstructuur. U kunt kiezen voor imitatiehout producten die niet te onderscheiden zijn van natuurlijke houtproducten. Wij kunnen 400 soorten PVC profielen in RAL kleuren spuiten. Om uw deur extra onderscheidend te maken, kunt u een decoratief paneel gebruiken dat in het deurblad wordt geplaatst, of u kunt ervoor kiezen om het glas op de deur te plaatsen, al dan niet gezandstraald. Heeft u bijvoorbeeld liever extra isolatiematerialen? Standaard hebben we HR++ glas geleverd, maar al onze profielen kunnen ook gebruik maken van drielaags glas. Bovendien kunt u door het gebruik van renolit folie een houten structuur op het raam creëren, waardoor het visueel gelijkwaardig is aan een houten raam.

Uw PVC deur- en raam specialist in Antwerpen

Wij kunnen uw kunststof ramen en deuren aan uw eigen wensen aanpassen. Wij spelen het klaar dat de kleur van uw deur perfect aansluit bij uw woningstijl. Alle kunststof deuren en ramen kunt u vinden in onze showroom in Antwerpen. Als de kwaliteit aan uw eisen voldoet, kunt u op deze manier de kwaliteit zelf ervaren en beoordelen. Voor meer informatie over de plaatsingsmogelijkheden van kunststof deuren en ramen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Contacteer ons op en wij meten uw deuren en/of ramen gratis op!

goedkope ramen en deuren antwerpen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571