Pvc Voordeur Prijs

De PVC voordeur is duurzaam en zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en opties. Daarom zijn ze al jaren een van de meest populaire voordeur types.Voor- en nadelen van kunststof voordeuren

Voordeel

De PVC voordeur is zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende mogelijke RAL-kleuren. Bovendien hebben ze een verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen: van moderne mode tot klassiek rustiek. Ook imitaties van hout en aluminium zijn mogelijk. Zo combineert u de voordelen van deze materialen zonder hoge kostprijzen en intensief onderhoud. PVC-deuren hebben bijna geen onderhoud nodig. Een goede thermische isolatiewaarde is een bijkomende troef, zowel op het vlak van thermische isolatie als geluidsisolatie. Ten slotte is kunststof duurzaam. Dit materiaal is perfect recyclebaar.

Nadeel

Kunststof voordeuren kun je niet verwerken. Dit is misschien wel het grootste nadeel. Het is onmogelijk om de PVC-deur opnieuw te schilderen. Daarnaast zijn ze zeer krasgevoelig en over het algemeen niet bestand tegen hoge temperaturen.

Prijs

De gemiddelde prijs van een kunststof voordeur is euro. Extra opties, zoals anti-diefstal glas, extra veiligheidssloten of glas, stuwen de prijs omhoog. PVC anti-diefstal deuren zijn al snel 1000 euro duurder dan standaard kunststof voordeuren. In vergelijking met andere materialen zijn ze goedkoop. Gemiddeld zijn de kosten 15% lager dan die van hout en 20% lager dan die van aluminium.

pvc voordeur prijs